Caroline Heerups video blog

camera-1845280_1920

Denne video blog er lavet for at bringe fortællinger og øvelser fra O Sense® direkte ud til dig. Der kommer en ny video hver uge. De er også på O Sense® LinkedIn side, Facebook side og på YouTube. Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber, videoerne kan inspirere dig.

Video 28

Når andre ikke tager ansvar. Har du undret dig over, hvorfor andre ikke tager ansvar? Det er simpelthen, fordi de ikke kan – ikke har overskud til det. Se her, hvad du kan gøre for at hjælpe dem.

Video 25

Prøv at være der selv. Vi mennesker af-fotograferer hinanden, så hvis du gerne vil have folk til at være, smilende, hjælpsomme og positive, så hjælper det rigtig meget, at du er det selv.

Video 26

Når du er mat og skal præstere. Hvad kan du gøre, når du skal til et møde eller andet, der kræver, at dit overskud er i top? Her er et lille tip, du kan bruge, hvis du er lidt mat i koderne og gerne vil fremstå troværdig og skabe et tillidsfuldt møde.

Video 27

Når andre ikke tror på din åbenhed. Hvorfor kan du mon opleve, at andre ikke tror på din åbenhed? Og kun kan genkende dine små glimt af tvivl. Det er helt naturligt, og ikke noget du kan gøre noget ved.

Video 22

Brug krop og overskud til at vælge. Du bruger meget mindre af dit overskud, hvis du kan benytte dit overskuds fysiske signaler i kroppen til at vælge, om du skal sige ja tak eller nej tak til noget.

Video 23

Opgiv at flytte andre og giv slip. At flytte andre er hårdt arbejde med lav succesrate. Lær at give slip, og giv andre rum til selv at beslutte, hvad der er bedst for dem – og få samtidig meget mere overskud til dig selv.

Video 24

Undgå panikken, når du giver slip. Når man giver slip på styringen, kan man opleve at blive overmandet af tvivl, usikkerhed og angst for, hvad der sker lige om lidt. Jeg har jo ikke styr på det! Bliv klogere på, hvordan du kan få fred og undgå panik.

Video 19

Dit overskud er en dygtig vagtmester. Når du mister overskuddet, så tænk – HOV, det er jo min vagtmester, der signalerer, at der ikke er mere at gøre godt med – og pas så på dig selv.

Video 20

Dømmer du andre for at støtte dig selv? Har du tænkt over, om du fordømmer andre, fordi du har mistet overskud og har brug for at føle dig mere rigtig eller bedre end dem?

Video 21

Dømmer du andre for at gøre dig mere tryg? Har du oplevet, at andre var mærkelige? Og har du prøvet at få flere over på din side, for at gøre dig tryg? Fremstå mere acceptabel.

Video 16

Du kan ikke skjule, hvor meget overskud du har. Det vil altid kunne ses på dit kropssprog og høres i dit toneleje. Her er en øvelse, der viser dig, hvordan det ses og høres på dig.

Video 17

Læg mærke til dit overskud. Det, du mærker indeni, er det folk ser. Så når du lægger mærke til dit overskud og respekterer det – har du allerede fået sat lidt mere overskud ind på kontoen.

Video 18

Øv dig i at holde fast i dit overskud. Undgå at analysere dit overskud. Find mønsteret i de gange, hvor det forsvinder og bliv derigennem bedre til at holde fast i det.

Video 13

Stop irritationen over dig selv. Overskuddet ryger – du kommer til at snerre, selvom du ikke ville – du bliver irriteret – hiver mere overskud ud – snerrer endnu mere – bliver mere irriteret – STOP DET

Video 14

Er der nogen forskel på følelser og på at mærke noget? Og hvad har hjernen mon med det at gøre, når du gerne vil passe på dig selv?

Video 15

Hvis du vender tidslinjen om, så du har fortid og fremtid med dig – i stedet for at forlade fortiden og gå mod fremtiden – kan du skabe nye muligheder for dig selv.

Video 10

Dig og andres såkaldte gode råd. Hvordan tager du i mod andres ‘gode’ råd uden at dræne dig selv og dem for overskud? Specielt hvis du synes, de er laaangt ude.

Video 11

Hvad gør du, når andre bryder en aftale? Kan du undgå at miste overskud og blive vred, når andre bryder en aftale? Her er en lille øvelse, som kan hjælpe dig.

Video 12

Kan du flytte andre? Har du prøvet at bruge alt dit overskud på at flytte andre? Bare for at opdage, at de ryger tilbage, ligeså snart du er ude af døren.

Video 7

Kan du mærke, hvad der er rigtigt for dig? Det er selvfølgelig væsentligt at vide, hvad du mener og tænker. Men kan du hele tiden mærke, hvad der er rigtigt for DIG?

Video 8

HJÆLP mit overskud forsvinder! Har du prøvet, at ALT dit overskud forsvinder, så du tænker STOP lige verden? Jeg vil gerne af …

Video 9

Hvordan kan du skabe overskud, når du er mat? Er du lidt mat? Har du det sådan, som jeg ser ud? Så er her en god øvelse til at skabe mentalt overskud. Du kan lave den alle steder – når du oplever behov.

Video 4

Hvad sker der i hjernen, når du reagerer? Hvad mon der egentlig sker i din hjerne, når du reagerer? Og ved du, hvad du reagerer på?

Video 5

Hvordan kan du undgå at få en følelse? Har du nogensinde prøvet at fortryde en følelse … vrede måske? Så er her en øvelse til at undgå det.

Video 6

Hvad gør du, når andre HELE tiden er på tværs? Kender du det, når andre HELE tiden er på tværs? Hvorfor sker det mon? Og hvordan kan du arbejde med det?

Video 1

Tips fra min bog ‘O Sense – Vejen til overskud’ direkte til dig. Køb bogen eller følg med her hver uge og lær, hvad overskuddet betyder i din dagligdag

Video 2

Hvordan hænger respekt og virkelighed sammen? Forstår du sammenhængen mellem den respekt, vi har for hinanden – og din og min virkelighed?

Video 3

Hvad kan du gøre, når du oplever præstationspres. Lidt hjælp til at forstå, hvad der sker – og hvad du kan gøre, når du oplever præstations-pres.