Caroline Heerups video blog

camera-1845280_1920

Denne video blog er lavet for at bringe fortællinger og øvelser fra O Sense® direkte ud til dig. Der kommer en ny video hver uge. Du kan abonnere på videoerne, så du får dem direkte i indbakken hver uge – klik her. Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber, videoerne kan inspirere dig.

Video 27

Jeg skal lige lave en powerpoint med en tale til min mand. Gæsterne kommer snart. Alting driller, systemet vil ikke … DET SKER SIMPELTHEN IKKE!! Jo, måske kender du det. Det er lige det, det gør. Og hvordan tilgiver du så dig selv og får ro på?

Video 28

Kender du det, at du har planer om at lave noget på den mest fantastiske måde, der stensikkert vil gøre alle glade? Men så sker der noget. Planen kan ikke gennemføres. Du bliver irriteret og hiver overskud ud. Men bare rolig, ingen andre ser din plan.

Video 29

Jeg er ikke ret god til at lave lange huskelister, så jeg ikke glemmer. Når jeg glemmer, er det et tegn på, at min hjernes overlevelses-strategi virker. Den fokuserer på det, der der – eller det, min bevidsthed mener er vigtigt. Smart ..???

Video 24

Helt bogstaveligt. Her er en øvelse, der kan lære dig at arbejde med at fjerne dine smerter. Uden medicin og på et kvarter – ved at arbejde med dit personlige overskud. Eneste bivirkning er et godt humør.

Video 25

Hver gang du bliver irriteret over noget, installerer du en ‘app’ i din hjerne, der konstant bruger af dit overskud. Her er en øvelse til at rydde op i din hjernes app-liste, så dit overskud holder længere.

Video 26

En lille bøn fra O Sense® om at du aktivt respekterer dig selv. Det er vigtigt at forstå, at dit overskud og din lyst til at gøre det ene eller det andet, kommer af en grund. Og for dig er den altid god.

Video 21

Bliver du nogle gange stram i masken? Så ved du, at det ikke påvirker samarbejdet positivt. Og vil du derfor gerne kunne opløse masken ind i mellem? Så er her et virksomt middel.

Video 22

Vi kan kun håndtere 2.000 af de 400 milliarder bits, vi registrerer hvert sekund. Så det, du har sagt, er det, de andre hører. Og det, de beslutter, skal være en del af deres 2.000 bits, afhænger af deres overskud.

Video 23

Hvis jeg bad dig om at lave denne øvelse, ville du give mig fingeren. Hvorfor taler jeg så om, at du skal overskride en grænse i dig selv? Fordi du kan give dig selv mere overskud ved at gøre det.

Video 18

Din psyke kommunikerer konstant til din krop, der sender besked tilbage. Men hvad betyder det mon for dig og den måde, du har det på?

Video 19

Se, hvad der skete for mig en morgen, da overskuddet ikke var stort. Grin gerne, men pas på dig selv og respekter dit overskud. For overskuddet påvirker, hvad du kan se.

Video 20

Der diskuteres meget lige nu, for at få andre overbevist om sandheden. Men findes den? Og hvad hvis din sandhed var en frikadelle? Ville andre så tænke anderledes om den? Ville de stadig ønske at få dig til at elske en anden ret?

Video 15

Dit overskud er ligeså synligt for andre mennesker, som hvis det er noget tøj, du har på. Og det betyder ALT for deres oplevelse af dig. Hør her hvordan.

Video 16

Den vigtigste regel i arbejdet med personligt overskud er at respektere det, der sker inde i dig. Det er ikke nødvendigvis det samme som at handle på det.

Video 17

Når din hjerne sender dig nye tanker og ideer så tag imod dem. For de kom af en grund, og ikke fordi din hjerne kedede sig.

Video 12

Kender du fornemmelsen af, at noget er ude af din kontrol? Se i denne video, hvordan du ved at arbejde med dit overskud, kan få kontrollen tilbage.

Video 13

At hive overskud ud eller sætte overskud ind. Det er de to valg, du har hvert eneste øjeblik. Få inspiration til hvordan du opdager, hvad du gør – og hvordan du kan vælge at sætte overskud ind.

Video 14

Er du opmærksom på, at det er dig og dine tanker, der får din krop til at trives? Se her, hvordan du let kan gøre noget rigtig godt for dig selv og din krops trivsel og sundhed.

Video 9

Det, du siger, betyder noget for dine celler, fordi du er deres boss. Du kan øge dit overskud og dit fysiske velvære ved at tale til din krop og alle cellerne. Prøv det…

Video 10

Har du prøvet, at hjernen styrter afsted og finder bekymringer og problemer, så du ikke kan koncentrere dig? Så se her, hvordan du kan få den ned i tempo.

Video 11

Har du overvejet, om din krops signaler faktisk er en besked? Som du kan reagere på og derved få det bedre i kroppen. Så se denne video, om mine opdagelser – og hvor længe jeg har været om at få øje på dem.

Video 6

Har du svært ved at være kreativ, når du skal? Så kan det være, at du har hevet overskud ud af dig selv og er røget over i den hjernehalvdel, der ikke kan være kreativ. Se et par lette øvelser her.

Video 7

Har du tænkt over, at dit overskud har en påvirkning på, hvor mange af de muligheder du rent faktisk har foran dig, som du kan få øje på.

Video 8

Ved du, at dine cellers evne til at hele sår, helbrede forkølelse eller maveonde hænger sammen med dit overskud? Og at dit overskud også påvirker andre menneskers celler?

Video 3

Dit overskud fungerer, som en ballon fyldt med vand. Det er en membran, der kan indeholde andres tillid til dig. Når overskuddet ryger stikkes der huller i membranen, og tilliden glider lige så stille ud.

Video 4

Hvis du opdager, at dit overskud er røget, og du bliver irriteret, så er her nogle nemme måder, hvorpå du kan få fat i dit overskud igen.

Video 5

Det er ikke sådan, at du kun har en bestemt mængde overskud, og så må håbe på, at det holder til alt det, du skal. Du kan sagtens træne dit overskud ved at have fokus på det og på, hvad der hiver det ud.

Video 52

Skab et fantastisk 2019. Se hvordan du kan træne dig selv i at give dig overskuds-indsprøjtninger hver dag. Ros dig selv, vær aktivt glad for dit liv, dans og grin.

Video 1

Vær til stede, når du taler. Har du ikke overskud til at være fysisk til stede i dine ord, når du taler – ja, så ryger alle dine fine ord og budskaber lige forbi dem, du taler til.

Video 2

Måske handler det ikke om, at du eller chefen eller kæresten trænger til en overhaling. Måske handler det om, at du lige har mistet dit overskud – og det kan du gøre noget ved.

Video 49

Udsyn og overskud. Det er mængden af dit overskud, der definerer dit udsyn. Det er helt naturligt. Prøv at acceptere, at det er sådan, for så vil du automatisk kunne se lidt mere. Jeg håber denne video kan inspirere dig til at eksperimentere både med overskuddet og det udsyn, det bringer.

Video 50

Overskud og interesse. Din evne til at sige noget, andre finder interessant, hænger sammen med dit overskud. Kender du dit overskud lige nu? Ved du, hvordan du virker på andre.

Video 51

En torn i siden. Når du er frustreret og deler din frustration, så hiver du både overskud ud af dig selv og dem, du deler den med – også selvom det føles SÅ godt og rigtigt, når du gør det.

Video 46

Hvad tænker du om dig selv? Vidste du, at din fysik bliver mere sund og rask, når du ikke bebrejder dig selv og andre? Få nogle enkle øvelser til at behandle dig selv bedre.

Video 47

Når meningen forsvinder. Har du prøvet, at din kommunikation ikke har gennemslags-kraft? Så kan det være, at dit overskud ikke følger dine ord. Se her, hvad jeg mener.

Video 48

December-frustrationer. Så er vi snart i december, hvor du måske bliver frustreret over, at andre ikke gør tingene på den rigtige måde. Disse frustrationer tager dit og andres overskud. Hør hvad der sker, og hvad du kan gøre.

Video 43

Hvordan overskuddet påvirker dine celler. Hør hvorfor du – ved at have fokus på dit overskud – kan forlænge din egen holdbarhedsdato. Lidt inspiration til dig, der gerne vil gøre noget andet for din sundhed.

Video 44

Kan du snakke dig selv hen til, at du LIGE om lidt vil få overskud til at opfylde dine egne og andres ønsker og forventninger om hjemmebagte småkager og hjemmelavet rødkål og gaver og julepynt og …?? Så se med her.

Video 45

Mærk efter i kroppen. Får du rigtig mange fantastiske ideer og kniber det med at have overskud til dem alle? Så er det et godt trick at bruge din bevidsthed og at mærke efter i kroppen.

Glæde påvirker dine celler. Vidste du, at mængden af overskud påvirker dine celler – din fysiske krop? Og at glæde får kroppen til at fungere bedre og holde dig sund og rask – altså helt nede på celleplan?

Video 41

Når du ingenting orker. Har du prøvet ikke at kunne tage dig sammen til at ordne selv de mindste ting? Tænker du i stedet på, at hele huset snart skulle males, haven ordnes eller andre store projekter?

Video 42

Har du svært ved at være i nuet? Får du også alle mulige tanker om, hvad du hellere skulle have gjort? Ryger du i fortiden og tænker på ‘bedre’ tider? Eller bliver du ved med at tænke på, om det vil gå dig godt i fremtiden?

Video 37

Hvordan behandler du dig selv? Hvis du behandlede din bedste ven eller partner, som du behandler dig selv, ville I så stadig være bedste venner eller partnere? Er du omsorgsfuld overfor dig selv? Eller trækker du hele tiden overskud ud af dig selv ved at kritisere det, du gør og måden, du ser ud på?

Video 38

Ingen er idioter. Synes du ind i mellem, at andre er idioter eller skvadderhoveder? Så husk på, at de bare fortæller dig DERES virkelighed – som er fuldstændig ligeså rigtig for dem, som DIN er for dig.

Video 39

Få nu brugt de sociale medier. Har du svært ved at komme ud over rampen og bringe dig selv på banen på de sociale medier? Tænker du alt for meget på din og min plads og noget for noget? Så få hjælp i denne lille video.

Video 34

Dine irritationer smitter også andre. Husk på, at dine reaktioner – når du bliver irriteret, forstyrret eller synes noget er langt ude – smitter præcis ligeså meget som dit smil. Prøv at lægge mærke til, om du måske nogle gange kunne bytte denne reaktion ud med et lille bitte smil.

Video 35

Når nogen punkterer dit overskud. Kender du fornemmelsen af, at nogen punkterer din glæde? Her er en øvelse til at huske, at andre taler derfra, hvor de er. Så husk at holde fast i din egen glæde, så dit overskud ikke forsvinder.

Video 36

Hvordan spiller du andre bedre? Og hvad er det egentlig, der skal til for at gøre det? Prøv at tage dine opdagelses-rejsende briller på og se ud gennem dem, når andre kommer med et forslag. Andres tanker og ideer kan altid gøre os klogere, selvom det måske ikke føles sådan i øjeblikket.

Video 31

Hvad var det nu med dit smil? Dit smil skaber en forbindelse i hjernen, som gør dig forbundet til andre. Det er starten på at skabe tillid og mere overskud. Har du brug for disse ting, så forær os et smil.

Video 32

Hold fast i din indre ferie-ro. Kender du det, at man kommer tilbage efter ferien og efter få dage, er den dejlige indre ro – man lige havde fundet frem – forsvundet. Her er en lille øvelse, der kan hjælpe dig med at fastholde den.

Video 33

Hvad blander du dig i? Har du nogensinde tænkt over, hvad du blander dig i? Og har du overvejet, hvad der kommer ud af din indblanding? Jeg gætter på, at du sjældent blander dig i, hvad andre spiser. Det kan du måske bruge på andre områder.

Video 28

Når andre ikke tager ansvar. Har du undret dig over, hvorfor andre ikke tager ansvar? Det er simpelthen, fordi de ikke kan – ikke har overskud til det. Se her, hvad du kan gøre for at hjælpe dem.

Video 29

Dine følelser farver fakta. Der findes ingen rene fakta. Alt, hvad vi forholder os til, afspejles i forhold til de oplevelser, vi hver især har lagret i os.

Video 30

Du kan prioritere brugen af dit overskud. Bliv bevidst om, hvordan du kan prioritere dit overskud fra situation til situation alt efter hvilke opgaver eller mennesker, du står overfor – og hvor vigtige de er for dig.

Video 25

Prøv at være der selv. Vi mennesker af-fotograferer hinanden, så hvis du gerne vil have folk til at være, smilende, hjælpsomme og positive, så hjælper det rigtig meget, at du er det selv.

Video 26

Når du er mat og skal præstere. Hvad kan du gøre, når du skal til et møde eller andet, der kræver, at dit overskud er i top? Her er et lille tip, du kan bruge, hvis du er lidt mat i koderne og gerne vil fremstå troværdig og skabe et tillidsfuldt møde.

Video 27

Når andre ikke tror på din åbenhed. Hvorfor kan du mon opleve, at andre ikke tror på din åbenhed? Og kun kan genkende dine små glimt af tvivl. Det er helt naturligt, og ikke noget du kan gøre noget ved.

Video 22

Brug krop og overskud til at vælge. Du bruger meget mindre af dit overskud, hvis du kan benytte dit overskuds fysiske signaler i kroppen til at vælge, om du skal sige ja tak eller nej tak til noget.

Video 23

Opgiv at flytte andre og giv slip. At flytte andre er hårdt arbejde med lav succesrate. Lær at give slip, og giv andre rum til selv at beslutte, hvad der er bedst for dem – og få samtidig meget mere overskud til dig selv.

Video 24

Undgå panikken, når du giver slip. Når man giver slip på styringen, kan man opleve at blive overmandet af tvivl, usikkerhed og angst for, hvad der sker lige om lidt. Jeg har jo ikke styr på det! Bliv klogere på, hvordan du kan få fred og undgå panik.

Video 19

Dit overskud er en dygtig vagtmester. Når du mister overskuddet, så tænk – HOV, det er jo min vagtmester, der signalerer, at der ikke er mere at gøre godt med – og pas så på dig selv.

Video 20

Dømmer du andre for at støtte dig selv? Har du tænkt over, om du fordømmer andre, fordi du har mistet overskud og har brug for at føle dig mere rigtig eller bedre end dem?

Video 21

Dømmer du andre for at gøre dig mere tryg? Har du oplevet, at andre var mærkelige? Og har du prøvet at få flere over på din side, for at gøre dig tryg? Fremstå mere acceptabel.

Video 16

Du kan ikke skjule, hvor meget overskud du har. Det vil altid kunne ses på dit kropssprog og høres i dit toneleje. Her er en øvelse, der viser dig, hvordan det ses og høres på dig.

Video 17

Læg mærke til dit overskud. Det, du mærker indeni, er det folk ser. Så når du lægger mærke til dit overskud og respekterer det – har du allerede fået sat lidt mere overskud ind på kontoen.

Video 18

Øv dig i at holde fast i dit overskud. Undgå at analysere dit overskud. Find mønsteret i de gange, hvor det forsvinder og bliv derigennem bedre til at holde fast i det.

Video 13

Stop irritationen over dig selv. Overskuddet ryger – du kommer til at snerre, selvom du ikke ville – du bliver irriteret – hiver mere overskud ud – snerrer endnu mere – bliver mere irriteret – STOP DET

Video 14

Er der nogen forskel på følelser og på at mærke noget? Og hvad har hjernen mon med det at gøre, når du gerne vil passe på dig selv?

Video 15

Hvis du vender tidslinjen om, så du har fortid og fremtid med dig – i stedet for at forlade fortiden og gå mod fremtiden – kan du skabe nye muligheder for dig selv.

Video 10

Dig og andres såkaldte gode råd. Hvordan tager du i mod andres ‘gode’ råd uden at dræne dig selv og dem for overskud? Specielt hvis du synes, de er laaangt ude.

Video 11

Hvad gør du, når andre bryder en aftale? Kan du undgå at miste overskud og blive vred, når andre bryder en aftale? Her er en lille øvelse, som kan hjælpe dig.

Video 12

Kan du flytte andre? Har du prøvet at bruge alt dit overskud på at flytte andre? Bare for at opdage, at de ryger tilbage, ligeså snart du er ude af døren.

Video 7

Kan du mærke, hvad der er rigtigt for dig? Det er selvfølgelig væsentligt at vide, hvad du mener og tænker. Men kan du hele tiden mærke, hvad der er rigtigt for DIG?

Video 8

HJÆLP mit overskud forsvinder! Har du prøvet, at ALT dit overskud forsvinder, så du tænker STOP lige verden? Jeg vil gerne af …

Video 9

Hvordan kan du skabe overskud, når du er mat? Er du lidt mat? Har du det sådan, som jeg ser ud? Så er her en god øvelse til at skabe mentalt overskud. Du kan lave den alle steder – når du oplever behov.

Video 4

Hvad sker der i hjernen, når du reagerer? Hvad mon der egentlig sker i din hjerne, når du reagerer? Og ved du, hvad du reagerer på?

Video 5

Hvordan kan du undgå at få en følelse? Har du nogensinde prøvet at fortryde en følelse … vrede måske? Så er her en øvelse til at undgå det.

Video 6

Hvad gør du, når andre HELE tiden er på tværs? Kender du det, når andre HELE tiden er på tværs? Hvorfor sker det mon? Og hvordan kan du arbejde med det?

Video 1

Tips fra min bog ‘O Sense – Vejen til overskud’ direkte til dig. Køb bogen eller følg med her hver uge og lær, hvad overskuddet betyder i din dagligdag

Video 2

Hvordan hænger respekt og virkelighed sammen? Forstår du sammenhængen mellem den respekt, vi har for hinanden – og din og min virkelighed?

Video 3

Hvad kan du gøre, når du oplever præstationspres. Lidt hjælp til at forstå, hvad der sker – og hvad du kan gøre, når du oplever præstations-pres.