Skab mere overskud i din hverdag

Hold on a sec

Find dit overskud

Vi har lavet en lille overskudstest, hvor du kan tjekke ind og finde ud af, hvor meget overskud du har lige nu. Du får viden om, hvad den mængde af overskud giver dig mulighed for. Og vi har samlet nogle gode råd til dig, dit samarbejde og din krop. Find dit overskud her.

Gratis videoer

Hver uge udkommer en ny video på 3-4 minutter, der hjælper dig med at blive klogere på dit eget overskud. Og vi skriver en artikel om ugens emne. De små videoer og artiklerne præsenterer et ekstrakt / et problem og fortæller dig derefter, hvad du helt konkret kan gøre, hvis du gerne vil arbejde med det. Abonner på videoer / artikler og få dem direkte i indbakken. Gå til video-blog.

Online-forløb

Vil du gerne træne dit overskud i dit eget tempo? Så kan du bruge dette online-forløb, som guider dig gennem de væsentligste dele af at arbejde med og træne overskuddet. Det er opbygget med 6 moduler med en historie, der udfolder emnet samt en øvelse. Se mere om online-forløbet her.

Personlige forløb

Ved du, at dit overskud afgør, om du – og alle dem, du samarbejder med – får en god dag? Eller tror du, at du altid er den samme? Så prøv at spørge dem omkring dig. De kan tydeligt mærke forskel på, når du har masser af overskud, og når det er på nulpunktet. O Sense® laver forløb for både enkeltpersoner og for grupper / afdelinger. Læs mere om personlige forløb her.

Kurser

Hænger du fast i hamsterhjulet? Har du prøvet at være drænet og mat? Bliver du alt for ofte irriteret, eller er det bare svært at få andre til at forstå, hvad du mener? Så er det dit overskud, det handler om. Ved du, hvor stort dit overskud er lige nu? Hvis nej, så ved du faktisk heller ikke, hvordan du kommunikerer og derved påvirker både dig selv og andre. Læs mere om kurser.

Læringsnetværk

Oplever du at have lidt for travlt med det daglige arbejde? Savner du overskud til at kunne lytte, forstå og udvikle? Ved du, at disse evner ville kunne få dig flyttet fra at yde brandslukning til at kunne skabe gode relationer og øget samarbejde? Og har du lyst til at lære at arbejde med overskud sammen med andre? Læs mere om Læringsnetværk

Foredrag & Oplæg

Har du brug for et positivt indspark på overskuddets indflydelse i din hverdag? Det er krydret med øvelser, fortællinger og viden lige til at putte i lommen og tage med hjem. Læs mere om Foredrag & Oplæg her