Gratis online workshop

Skærmbillede 2021-04-06 13.13.24

Undgå sammenstød med dine børn og teenagere

TILMELD DIG HER

Så er den næste gratis O Sense® workshop klar til dig. Vi afholder den tirsdag d. 20. april kl. 12.00 til 13.00 på zoom. Kan du ikke være med der, så tilmeld dig alligevel, for så sender vi dig optagelsen, så du kan se eller gense den, når det passer dig.

Indhold

Denne workshop tager fat om de sammenstød alle med børn i huset kender til. Vi vil komme med helt konkrete eksempler på sådanne sammenstød, samt hvordan både voksen og barn bliver påvirket af dem. Handler det om teenagere, gør den hormonelle udvikling, at de unge lettere mister fodfæste. Derfor kan der let blive slynget et hidsigt udbrud ud i hovedet på dig og de andre i familien.

Hvis du ikke selv har så meget overskud, kan det være svært at stå fast, og det kan hurtigt resultere i, at begge står uden overskud. På workshoppen vil vi fortælle dig nogle helt konkrete tiltag, som vil kunne hjælpe dig med at bibeholde overskuddet. Vi vil gennemgå, hvad det er, der sker i din hjerne og i dine celler, når overskuddet ryger. Og vi vil gennemgå nogle helt konkrete øvelser, som du får med hjem og kan bruge i din hverdag.

Video af workshoppen

Vi optager denne workshop på video via zoom. Du vil efter afholdelsen modtage et link, hvor du i en periode kan finde og eventuelt downloade videooptagelsen af workshoppen, så du kan gense den i dit eget tempo, når det passer dig.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os.