Læringsnetværk

Hold on a sec

Læringsnetværk 

Oplever du at have travlt med de daglige opgaver? Savner du overskud både psykisk og fysisk, eller ønsker du at være i stand til at prioritere dit overskud til at kunne lytte, forstå og udvikle? Og ved du, at disse evner ville gøre det muligt at flytte dig fra at yde brandslukning til at kunne skabe gode relationer og øget samarbejde?

Så er dette læringsnetværk skræddersyet til dig.

  • Tank overskud og tag trivslen helt til tops

Leder du efter et forum, hvor du kan fortsætte din udvikling? Så er O Sense® læringsnetværket noget for dig. Vi bruger O Sense® som teoretisk ramme, fordi O Sense® arbejder med mentalt og fysisk overskud. Dit overskud påvirker din kommunikation og dermed dine relationer. Du vil lære at passe på dig selv ved at tanke mentalt overskud, når humøret er i bund, og tankerne kører så hurtigt, at du får hovedpine.

  • Møderne

Til møderne i læringsnetværket arbejder vi med konkrete øvelser, som vi udvikler på baggrund af dine ønsker og behov. Mellem møderne registrerer du din udvikling og formulerer eventuelle nye læringsmål, som er vigtige for dig. Målet er, at vi hele tiden kan støtte dig med lige det, der skal til, for at du kan skabe overskud og udvikle din personlige rolle og din kommunikation i den retning, du ønsker.

  • Årligt øjebliksbillede af dit overskud

For at skabe dig det bedste fundament for læring, kan du hvert år tilvælge en personlig O Sense® session på ca. 2 timer med Caroline Heerup. Inden sessionen skal du udfylde et spørgeskema, og dine svar danner dit personlige helhedsbillede, der viser, hvordan dit overskud ligger lige nu. Du bliver guidet gennem O’et, så du træner din egen registrering af dit overskud og dets påvirkning.

  • Krop og psyke

O Sense® arbejder både med den mentale og den fysiske side. Vores krop sender altid signaler, der fortæller os, hvor meget overskud vi har til rådighed. O Sense® arbejder ud fra forskning i genetik og neuroscience med nye sider af forbindelsen mellem kroppen og psyken, og du vil derfor også lære, hvordan overskuddet via cellesproget påvirker din krop samt din og andres helbredstilstand. Du har måske prøvet at have hovedpine, få kvalme eller være meget tung i kroppen? Vi træner dig i at registrere kroppens signaler og forstå, hvordan du via overskuddets cellesprog kan ændre dem, så hovedpinen forsvinder og du får ny energi.

  • Strukturen

Hvert læringsnetværk består af op til 4 personer, der mødes 2 gange om året; en gang om foråret og en gang om efteråret. Møderne varer ente fra 9.00 til 12.00 eller fra 13.00 til 16.00 inkl. brunch/frokost, vand, kaffe, te, frugt og kage. Møderne foregår hos O Sense®, Tømmerupvej 28, 4440 Mørkøv. Læringsnetværker kan efter ønske startes i hele landet. Kontakt os via formularen.

  • Prisen

Det koster 4.900 kr. om året inklusiv personlig session at være med i et O Sense® læringsnetværk og 2.900 kr. uden session. Begge priser er ex. moms. Send os en besked via formularen her på siden, hvis du vil med – eller du ønsker at høre mere.