Væredygtige Ledere

Træt af at trives på trods

Kan du genkende fornemmelsen af, at trivsel er noget, du kæmper med på trods af uro, manglende forståelse og uden et stærkt fællesskab? Caroline Heerups vej ind i livet bød – grundet meget tidlig fødsel – på total adskillelse fra forældrene i flere måneder. Dette traume plantede en dyb passion for at skabe trivsel for andre, så de aldrig nogensinde skulle blive udsat for noget lignende. Denne passion danner grundlaget for dette netværk.

Gæster i 2023

Özlem Cekic

Ozlem Cekic

Özlem Cekic er brobygger, foredragsholder, forfatter, debattør og generalsekretær for Brobyggerne – Center for Dialogkaffe.

Stine Bosse

Stine-Bosse-Profile-1-300x300

Stine Bosse er forretningskvinde med et globalt mindset, der har udmærket sig ved sin dedikation til ambitiøse virksomhedsmål, vækst og bæredygtighed.

Om netværket


Du lærer at minimere mistrivsel og uro hos dig selv og andre. Du øger evnen til at bevare fodfæstet og undgå brandslukning. Vi arbejder både med den synlige del af isbjerget og de kompetencer, der er under overfladen, og øger dermed din væredygtighed.

Du vil blive udfordret og horisonten udvidet, når vi træner de handlinger, der giver bevidsthed til at VÆRE mennesker, der skaber trivsel. Det er gæsteoplæg, uddannelse, sparring og supervision pakket med god mad og nærvær. Netværket er for professionelle ledere og for ledere i eget liv.

PRIS 16.000 kr.

Læs om væredygtighed her Center for Væredygtighed

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om netværket ‘Væredygtige Ledere’, der har et begrænset antal pladser.

Program 2023

MANDAG D. 27. marts fra 16.00 til 21.00 på Prindsen i Roskilde
Özlem Cekic

Özlem Cekic fortæller med afsæt i personlige erfaringer, hvad der udfordrer dialogen, og hvad man selv kan gøre for at være en del af løsningen – selvom man ikke er en del af problemet. Med konkrete redskaber giver hun bud på, hvordan vi udvikler og skærper vores evne til at tolerere vores uenighed og forskellighed.


MANDAG D. 24. april fra 16.00 til 18.00 på zoom

Zoom møde fra 16.00 til 18.00 med tid til sparring, spørgsmål og supervision


MANDAG D. 22. maj fra 16.00 til 21.00 på Prindsen i Roskilde
Caroline Heerup

Caroline Heerup har inviteret Erik Staunstrup, HD(O) og cand.merc.hrm til at diskutere, hvor langt væredygtigheden skal strække sig. Er der en grænse? Hvordan finder vi den rigtige sammensætning, som kan bruges på arbejde som i hverdagen?


MANDAG D. 26. juni fra 16.00 til 18.00 på zoom

Zoom møde fra 16.00 til 18.00 med tid til sparring, spørgsmål og supervision


MANDAG D. 25. SEPTEMBER fra 16.00 til 21.00 på Prindsen i Roskilde
Stine Bosse

I sit professionelle virke fokuserer Stine Bosse på at kanalisere økonomiske og menneskelige ressourcer derhen, hvor de skaber mest værdi. Og hun er ikke i tvivl om, at bæredygtige økonomiske resultater går hånd i hånd med ansvarlighed i ledelse.


MANDAG D. 23. OKTOBER fra 16.00 til 18.00 på zoom

Zoom møde fra 16.00 til 18.00 med tid til sparring, spørgsmål og supervision


MANDAG D. 27. NOVEMBER fra 16.00 til 21.00 på Prindsen i Roskilde
Caroline Heerup

Caroline Heerup dykker ned i forskning vedrørende, hvordan væredygtighed påvirker ikke bare dem, vi samarbejder med, men også vores egen fysik på celleplan. Du vil mærke denne påvirkning på din egen krop og lære, hvordan du kan arbejde med den.

27. marts 2023

Dagsorden på fysiske møder

16.00 til 16.30

Velkomst m. kaffe, te og snack

16.30 til 18.00

Oplæg

18,00 til 19.00

2 retters middag

19.00 til 21.00

Gruppearbejde m. kaffe, te og sødt

Interview med Caroline Heerup


At træne stolthed

Det har stor betydning for din trivsel, hvilken historie du fortæller om dig selv, fortæller Caroline Heerup. Derfor træner hun hver eneste dag ved at være stolt over alt det, hun udretter i sit liv.

Savnede værktøj

Caroline kunne ikke finde et værktøj til at arbejde med trivsel og samarbejde, der kunne rumme folk med både meget og lidt overskud. Hendes erfaring er, at det er sjældent, at mennesker ikke ønsker at skabe et godt arbejdsmiljø. Derfor skulle hendes teori O Sense® respektere alle, så de kunne forstå sig selv på baggrund af teorien og derved fik mulighed for at arbejde med sig selv.

En lykkepille med puls

At Caroline er en eminent inspirator og dygtig til at give sin viden videre til andre, får hun utallige tilkendegivelser på. Alle evalueringer fra kurser, undervisning og personlige forløb ligger i top. En taknemmelig deltager på et seminar kaldte i en anmeldelse på LinkedIn sågar Caroline for en lykkepille med puls.

57% mindre fravær

Det er imponerende resultater, som Caroline Heerup har skabt som chef. Efter strukturreformen faldt sygefraværet med hele 57% i hendes afdeling, der bestod af 15 arbejdssteder fra de 6 kommuner, der var blevet sammenlagt. Samtidig steg tilfredsheden til 95%, og medarbejderne initierede selv nye tiltag, der skar 10% af udgiftsbudgettet.

Penge i trivsel

Så selvom det er en hård kamp at overbevise chefer og ledere om, hvor mange penge der er i at fokusere på trivslen og arbejdsmiljøet, kæmper Caroline utrætteligt videre, som den ildsjæl hun er. Det er tydeligt, at det ikke bare er en letkøbt interesse, der ligger bag, men en dyb rodfæstet passion.

Download pdf af programmet her

Væredygtige Ledere program