Resultater gruppeforløb

Gruppeforløb

Hvad har kunderne fået ud af et gruppeforløb

  • Hvor stor del af jeres arbejde er afhængig af evnen til at samarbejde?
  • Hvad ville det betyde for jeres daglige drift og omsætning, hvis I kunne øge samarbejdet?

Vi tilbyder altid vore kunder at lave en undersøgelse af, hvordan oplevelsen af samarbejdet er hos deltagerne inden forløbet og efter forløbet. Herunder ser du hovedresultatet fra det sidste gruppeforløb, O Sense® har gennemført for en afdeling.

Resultat gruppeforløb 2

Egne resultater

Under udviklingen af teorien og værktøjerne, arbejdede Caroline Heerup som chef for en kommunal afdeling med 130 ansatte, hvor hun benyttede sig af principperne og metoderne. Det førte over to år til en reduktion af sygefraværet på 57 % samt medarbejderdreven innovation, der skal 10 % af udgiftsbudgettet på 60 millioner. Tilfredshedsmålingerne viste en medarbejdertilfredshed på 95%.

Resultaterne er personafhængige

Hvis du fik stillet et køkken, en opskrift og de samme råvarer til rådighed som en stjernekok benytter, er det ikke sikkert, at du ville kunne lave den samme velsmagende mad, der fortjener tre Michelin-stjerner. Dette er helt naturligt. Det samme gør sig gældende, når du skal arbejde med det personlige overskud. Det har stor betydning, om du har flair for at skabe overskud og være opmærksom på det, eller om er det et nyt område, du gerne vil blive dygtigere indenfor. Under et gruppeforløb hjælper vi leder og medarbejdere med at træne og skabe bedre resultater.

Vi har forskellige formål

Vi har gennemført gruppeforløb, der gik ud på at få mangeårige underliggende konflikter frem i lyset. Hvilket lykkedes gennem et gruppeforløb, der skabte en ny start og et langt bedre arbejdsmiljø. Måske har I behov for at få samlet op på et haltende samarbejde? Måske vil I gerne øge trivslen og arbejdsglæden ved at sætte fokus på det personlige overskud?

Under planlægningen og udarbejdelsen af jeres gruppeforløb hjælper vi jer med at finde frem til, hvad det er for formål, der har størst betydning for jeres virksomhed.

“Lederudsagn”

“Denne her teori egner sig rigtig fornuftigt til at løse de svære problemstillinger. Til de wicket problems hvor noget er kørt virkelig surt.”

“Medarbejderudsagn”

“Jeg tror måske, at det har overrasket mig lidt, at det har betydet så meget, hvor andre står, og hvor jeg så kan kommunikere fra.”

“Jeg tror, at hele forløbet har givet en større tryghed kolleger imellem, som jeg sætter stor pris på.”

“Det er ikke sikkert, at mine kolleger kan mærke, at jeg gør det. Men jeg tænker faktisk nogle gange … okay, nu er det måske faktisk på tide, at jeg trækker mig lidt og lader andre komme til.”

“Jeg synes heller ikke, det her (O Sense®) propper en i kasser … det er afhængig af hvilken problemstilling, man har overfor sig. Det er ikke firkantet.”

VIL DU GERNE HØRE MERE?

Så kan du altid kontakte os på 60 52 08 53 eller info@osense.dk