PR

microphone-5040699_1920 - Kopi

O Sense® repræsenteret i Sundhedspolitisk netværk v. Mette Esbensen

8. september 2020 – Mette Esbensen, der er certificeret uddannelsesleder og sidder i ledelsen i O Sense®, repræsenterer nu O Sense® i Sundhedspolitisk netværk, der udbydes af Samuelsen.

Netværket består af en unik gruppe af sundhedspolitiske aktører, hvor både myndigheder, interesseorganisationer og private virksomheder er repræsenteret. Vi er meget stolte af, at Mette Esbensen – med sin store interesse for overskuddets påvirkning af cellernes trivsel og dermed din sundhed – er blevet inviteret med til dette netværk.

Samuelsen skriver, at sundhedspolitik kan afgøre valg, og at det er et sprængfarligt politikområde, der ofte står øverst på den politiske dagsorden. Vi glæder os meget til at høre de spændende indlæg og deltage i debatten om, hvordan pengene på dette område bedst bliver brugt, så vi får mest for pengene.

TV interview med Caroline Heerup, ophavskvinde til O Sense®

7. maj 2020 – KIP TV, der arbejder for at fremhæve kvinder i provinsen skriver således:

Caroline Heerup er en kvinde med en bred horisont, empati og dybde i sjælen. Hun har hele sit liv gjort alt, hvad hun kunne for at gøre en forskel i andre menneskes liv. Caroline er indehaver af O Sense, som hjælper med at skabe overskud hos mennesker og virksomheder. I disse Corona tider har vi besøgt Caroline i hendes hjem, sad på hendes terrasse og talte om hendes liv og andre spændende emner.