O Sense® Konsulenter

holdet

Alle O Sense® konsulenter er certificeret og har gennemgået et eksklusivt uddannelsesforløb hos Caroline Heerup, ophavskvinden til O Sense® teorien. Desuden bliver certificerede konsulenter en del af O Sense® og opdateres løbende. Er du interesseret i at blive uddannet i O Sense®? Læs mere her.

Anna Dorte Vaupell 2
Anna Dorte Vaupell Thomsen, Konsulent

Jeg bruger O Sense® som et kommunikativt værktøj, når jeg afholder samtaler med ledere, eller når jeg arbejder med samarbejdet i en afdeling. Besøg min LinkedIn profil

Caroline Heerup 4
Caroline Heerup, Uddannelsesleder og Ophavskvinde

Jeg har skabt teorien O Sense® til at styrke det personlige overskud, samarbejdet og trivslen hos enkeltpersoner og teams privat og i virksomheder. Besøg min LinkedIn profil

Inge Hjort s_h kvadratisk
Inge Hjort, Uddannelsesleder

I mit terapeutiske virke er O Sense® en del af det, jeg tilbyder mine kunder. Det personlige overskud har en central rolle i forhold til dagligdagens trivsel. Besøg min LinkedIn profil. Se præsentationsvideo.

Mette_we1 kvd
Mette Esbensen, Uddannelsesleder

Jeg skaber forståelse for overskuddet hos enkeltpersoner og virksomheder. Jeg er specielt interesseret i, hvordan overskuddet påvirker alle kroppens celler. Besøg min LinkedIn profil

Pernille Vedel Mortensen - Kopi - Kopi
Pernille Vedel Mortensen, Konsulent

O Sense® bruger jeg primært til at hjælpe folk med kroniske smerter. At arbejde med det personlige overskud skaber kontakt til kroppen og afhjælper smerter. Besøg min LinkedIn profil