O Sense® Uddannelser

Fængsel

O Sense®  Uddannelser

Ønsker du at træne dig selv eller andre til at skabe mere overskud i arbejdslivet eller i hverdagen? Tilfredsstilles du af at  tage de praktiske redskaber til dig og blive i stand til at øge overskud, trivsel og samarbejde? Og glædes du ved, at opnå nye muligheder? Så er disse uddannelser designet til dig. Alle priserne er ex moms.

NB – Når du har bestået én uddannelse, giver det adgang til at starte på den næste.

O Sense® BASIS – 3.998 kr.
  • Giver dig forståelse for dit eget overskud, samt hvordan du kan arbejde med det

O Sense® BASIS består af vores onlineforløb med 6 moduler og tilhørende øvelser, som vil give dig en grundlæggende forståelse for overskuddet og de syv overskudstilstande. Der skal afleveres en eksamensopgave på 2 sider.


O Sense® GUIDE – 10.000 kr.
  • Giver dig viden og erfaring om, hvordan overskud og krop samarbejder, samt hvorledes det påvirker dig og andre

O Sense® GUIDE består af et personligt 1:1 forløb med en af vores certificerede uddannelsesledere. Det personlige forløb består af 1 startsession og 4 træningssessioner. Der skal afleveres en eksamensopgave på 4 sider.


O Sense® TRÆNER – 15.850 kr.
  • Lærer dig om de bagvedliggende teorier og forskningen bag O Sense®. Gør dig i stand til at undervise i O Sense®

O Sense® TRÆNER består af 8 x 3 timers onlineundervisning, hvor forskning og teori gennemgås og sammenholdes med de personlige erfaringer, du har gjort dig med overskuddets betydning. Der skal afleveres en eksamensopgave på 6 sider.


O Sense® KONSULENT – 28.500 kr.
  • Uddanner dig til at kunne afholde personlige sessioner og gruppeforløb. Du bliver en del af O Sense®

O Sense® KONSULENT består af 6 hele dages fysisk undervisning og træning i at fortolke folks helhedsbilleder (grafisk visning af overskud) samt guide folk gennem de syv overskudstilstande. Du skal gennemføre 5 1:1 træningsforløb, aflevere en eksamensopgave på 8 sider, samt eksamineres i gennemførslen af en startsession.


O Sense® UDDANNELSESLEDER – 61.269 kr.
  • Gør dig i stand til at kunne uddanne og eksaminere andre i de underliggende O Sense® Uddannelser

O Sense® UDDANNELSESLEDER består af 6 hele dages fysisk undervisning, hvor du bliver trænet i at planlægge og undervise og eksaminere andre. Vi samler op på teorierne og forskningen, samt de praktiske øvelser i at guide andre gennem de syv overskudstilstande. Vi gennemgår uddannelsesplanen og du skal aflevere en eksamensopgave på 8 sider, som du skal forsvare til en mundtlig eksamen.

Finansiering af køb hos O Sense®

O Sense® har lavet et samarbejde med Basisbank, så du kan få hjælp til at få finansieret for eksempel et O Sense® forløb eller en O Sense® Uddannelse. Finansieringen giver dig mulighed for at opdele betalingen over 10, 20 eller 30 måneder.

Skriv endelig til os, hvis du vil høre mere om vores uddannelser