Personlige forløb

Hold on a sec

Personlige O Sense® forløb og gruppe forløb

Ved du, at dit overskud afgør, om du – og alle dem, du samarbejder med – får en god dag? Eller tror du, at du altid er den samme? Så prøv at spørge dem omkring dig. De kan tydeligt mærke forskel på, når du har masser af overskud, og når det er på nulpunktet. O Sense® kan give dig redskaber til at træne dit overskud, så du kan skabe mere – eller prioritere at bruge det, der hvor det gør mest gavn.

Alle forløb starter med en grafisk visning (et helhedsbillede) af, hvordan dit overskud påvirker dit samarbejde og din kommunikation. Helhedsbillederne giver dig en unik forståelse for det, du oplever i det daglige – og danner fundamentet for at du kan vælge at gøre noget andet.

Personligt O Sense® forløb

Oplever du at være presset på privat-fronten eller i dit arbejdsliv? Fylder dine tanker, så du har svært ved at være tilstede? Kan du ikke få fred fra kravene om at opfylde egne og andres forventninger? Gennem fem sessioner lærer du redskaberne til at registrere dit overskud og passe på dig selv. Du bliver guidet til at mærke de signaler, du får fra din krop. Signaler, der fortæller dig, hvor meget overskud du har i nuet. Og du bliver trænet i, hvordan du bedst kan skabe overskud lige præcis i de situationer, hvor du føler behov for det.

  • Prisen for firmaer er 10.000 kr. eksklusiv moms for fem sessioner af to timer
  • Prisen for private er 8.000 kr. eksklusiv moms for fem sessioner af to timer
  • Forløb med Caroline Heerup foregår hos O Sense®
Har du lyst til at prøve en enkelt session

En enkelt session koster 3.000 kr. men hvis du vil fortsætte, så giver vi rabat, så de næste fire sessioner kun koster 7.000 kr. eksklusiv moms.

Gruppe O Sense® forløb

Halter samarbejdet i din afdeling? Kommer I lettere til at snerre af hinanden, eller oplever I at være blevet til os og dem? Og er det begyndt at blive synligt på sygefraværet og bundlinjen? Så er det jeres overskud, der er blevet mindre af. Det kan skyldes, at I er i en afdeling, der har været gennem en sammenlægning, organisationsændringer eller mange forandringer. Og måske har I lagt mærke til, at det er blevet sværere at være positiv, forstå de andre og skabe gode relationer til kunderne eller samarbejdspartnere?

Et gruppe forløb vil få jer til at se sammenhængen mellem den enkeltes overskud og den måde, der tales til andre på. Og dette gør, at den enkelte pludselig forstår, hvad det er der sker med samarbejdet, når overskuddet forsvinder – og dette er udgangspunktet for at træne, hvordan den enkelte og gruppen kan arbejde med at ændre overskuddet og dermed også måden at agere på i det daglige.

  • Et gruppeforløb vil altid være sammensat efter jeres ønske
  • Prisen ligger typisk mellem 5.000 – 8.000 kr. eksklusiv moms per deltager
  • Stedet aftales med virksomheden