O Sense® forløb

O Sense® forløb

1:1 GRUNDFORLØB

kr. 5.500 for 1 start- & 1 trænings-session = 4,5 timers træning

1:1 UDVIDET FORLØB

kr. 10.000 for 1 start- & 4 trænings-sessioner = 10,5 timers træning. (dette er vores mest solgte forløb)

1:1 VIDEREGÅENDE FORLØB

kr. 16.000 for 1 start- &  8 trænings-sessioner = 18,5 timers træning

Personlige O Sense® forløb og gruppe forløb

Oplever du at være presset på privat-fronten eller i dit arbejdsliv? Fylder dine tanker, så du har svært ved at være til stede på den måde, du ønsker? Kan du ikke få fred fra kravene om at opfylde egne og andres forventninger? Er du konstant påvirket af smerter? Eller savner du oplevelsen af fysisk velvære?

Ved du, at dit overskud afgør, om du – og alle dem, du samarbejder med – får en god dag? Eller tror du, at du altid er den samme? Så prøv at spørge dem omkring dig. De kan tydeligt mærke forskel på, når du har masser af overskud, og når det er på nulpunktet.

Dit overskud afgør hvilken kemisk cocktail, der bliver blandet i din hjerne og sendt ud til cellerne i din krop. Cellerne reagerer på dette ‘cellesprog’, som var det en ordre. Reaktionen har stor betydning for dit kropssprog, dit toneleje, og din krops evne til at hjælpe dig med at bekæmpe smerter og holde kroppen sund.

Derfor kan arbejdet med dit overskud virkelig gavne dit samarbejde med andre og dig selv, samtidig med at det kan påvirke dine smerter og din sundhed. O Sense® giver dig redskaber til at træne dit overskud, så du kan skabe mere – eller prioritere at bruge det, der hvor det gør mest gavn.

Alle forløb starter med en grafisk visning (et helhedsbillede) af, hvordan dit overskud påvirker dig personligt, dit samarbejde og din kommunikation. Helhedsbillederne giver dig en unik forståelse for det, du oplever i det daglige – og danner fundamentet for, at du kan vælge at gøre noget andet.

Gennem vores sessioner lærer du redskaberne til at registrere dit overskud og passe på dig selv. Du bliver guidet til at mærke de signaler, du får fra din krop. Signaler, der fortæller dig, hvor meget overskud du har i nuet. Og du bliver trænet i, hvordan du bedst kan skabe overskud lige præcis i de situationer, hvor du føler behov for det.

Mulighederne

Et forløb begynder altid med en startsession med en præsentation af O Sense® samt af dit personlige helhedsbillede, der er en grafisk visning af dit overskud.

Derefter afholder vi en række træningssessioner, hvor du træner dit overskud i forskellige situationer. Du vælger fra gang til gang de situationer fra dit liv, som du helst vil arbejde med. Du går fra sessionen med konkrete oplevelser af, hvor stor en påvirkning de forskellige mængder af overskud har på dig og din opfattelse af den valgte situation. Og du vælger hvilke situationer og hvilken mængde overskud, du vil fokusere på i din træning, indtil vi ses til næste træningssession.

Startsessionen tager 2,5 time og koster 3.000 kr.
Træningssessionerne varer 2 timer og koster 2.500 kr. hvis de købes enkeltvis.
Klippekort på 4 træningssessioner koster 7.000 kr.
Klippekort på 8 træningssessioner koster 13.000 kr.
Personlige forløb foregår hos den enkelte O Sense® konsulent

Vi anbefaler, at der til et personligt forløb som udgangspunkt vælges 1 startsession og 4 træningssessioner.

Gruppe O Sense® forløb

Har I været gennem en fusion eller oplevet omrokeringer? Halter samarbejdet måske i  afdelingen eller med sammarbejspartnere og interessenter? Kommer I lettere til at snerre af hinanden, eller taler I om os og dem? Og er det begyndt at blive synligt på sygefraværet og bundlinjen?

Så er det jeres overskud, der er blevet mindre af. Det kan skyldes, at I er i en afdeling, der har været gennem en sammenlægning, organisationsændringer eller mange forandringer og ledelsesskift. Og måske har I lagt mærke til, at det er blevet sværere at være positiv, forstå de andre og skabe gode relationer til kunderne eller samarbejdspartnere?

Et gruppe forløb vil få jer til at se sammenhængen mellem den enkeltes overskud og den måde, der tales til andre på. Og dette gør, at den enkelte pludselig forstår, hvad det er der sker med samarbejdet, når overskuddet forsvinder – og dette er udgangspunktet for at træne, hvordan den enkelte og gruppen kan arbejde med at ændre overskuddet og dermed også måden at agere på i det daglige.

Et gruppeforløb vil altid være sammensat efter jeres ønske
Prisen ligger typisk mellem 5.000 – 8.000 kr. per deltager
Stedet for afholdelse aftales med virksomheden

Alle priser er eksklusiv moms. Faktura afsendes, når dato for startsessionen er aftalt.

Kontakt os endelig

Er du interesseret i at høre mere, om personlige forløb eller gruppe forløb, er du altid velkommen til at kontakte os.