O Sense® video blog

camera-1845280_1920

Denne video blog er lavet for at bringe fortællinger og øvelser fra O Sense® direkte ud til dig. Der kommer en ny video hver uge. Du kan abonnere på videoerne, så du får dem direkte i indbakken hver uge – klik her. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber, videoerne kan inspirere dig.

Video 42

ÅHhh, nej … DEN opgave er simpelthen SÅ kedelig. Kender du den fornemmelse? Som om din krop falder sammen bare ved tanken om, at du IGEN skal lave den møgirriterende opgave? Så se med her.

Video 43

Og jeg mener ikke kun den, du er generøs overfor. Nej, jeg mener DIG. Har du lagt mærke til, at du gør dig selv mere glad ved at være gavmild? Det giver overskud, der gør din dag bedre…. Hvad venter DU på?

Video 39

Har du også en fornemmelse af, at du skal være færdig, INDEN du er startet? Det er den perfekte måde at dræbe dit overskud på. Lyst til at gøre noget andet?

Video 40

Har du også svært ved at være til stede i nuet? Og har du undret dig over, hvad nuet er for et sted? Og hvad man skal der? Så kan du måske blive lidt klogere af mine erfaringer.

Video 41

Jeg kommer ofte til at dømme mine dage i fredage – de er dejlige … og mandage – de er knap så dejlige. Er du klar over, at det hiver overskud ud af dig? Bliv inspireret til at skabe overskud HVER dag.

Video 36

Det kan da IKKE være rigtigt, at du har sagt noget, du IKKE mener at have sagt? JO. Det kan det. Og det kan være meget frustrerende. For hvorfor sker det – og hvad kan DU gøre ved det?

Video 37

Du står og taler med en, og pludselig ruller personens indre rullegardin ned. Opmærksomheden er brudt. Ingen af dine ord bliver lagret. Bliver du sur over, at idioten ikke hører efter? Så se her, hvad det er, der sker – og hvad du kan gøre.

Video 38

Du har besluttet dig at gøre noget andet, og alligevel kommer du til at gentage ‘det gamle’. GIV IKKE OP. Det er hårdt arbejde at træne sin hjerne. Men ALLE kan det. Se her, hvordan jeg har arbejdet med det.

Video 33

Det er SÅ MEGET bedre end før. Vidste du, at du kan lade dig selv og dine muligheder op ved at lade som om? Prøv engang et se hvilket dagligdags mirakel, der skete, da jeg gjorde det. Og hvad mon der ville kunne ske, hvis du gjorde det?

Video 34

Du har sikkert prøvet at stå overfor en, der bare RÅBER og RÅBER af dig. Som bliver ved med at kaste sine frustrationer og sin vrede i hovedet på dig uanset, hvad du gør. Og hvordan kan man mon tackle det på en god måde? Det kan du se i denne video.

Video 35

Du har fået øje på en måde, du vil gøre noget på. Super. Men så rammer virkeligheden dig, og du må gøre noget andet. Og hvorfor f….. bliver hjernen så ved med at finde det og det og det, du også lige kunne gøre, for at få kompromiset til at ligne dine oprindelig forventninger? STOP DET.

Video 30

Har du prøvet at overbevise andre om, at det, du synes, helt klart er det bedste. Du kan mærke, de rykker sig, og du forlader mødet glad og fornøjet, bare for at opdage, at de har elastik i ryggen.

Video 31

Den reaktion er der mange, der har, når de skal prøve at rose sig selv. Men jeg tør vædde med, at de konstant kritiserer og skælder ud på sig selv indeni. Måske skulle man prøve med bare at skrue ned for sin egen kritiker?

Video 32

Har du også været irriteret over de perioder i dit liv, hvor du ikke har orket så meget? Hvor støvsugeren ikke har kunnet nå ud i hjørnerne. Så se her, hvorfor du har det sådan, og hvad der kan være godt at gøre.

Video 27

Jeg skal lige lave en powerpoint med en tale til min mand. Gæsterne kommer snart. Alting driller, systemet vil ikke … DET SKER SIMPELTHEN IKKE!! Jo, måske kender du det. Det er lige det, det gør. Og hvordan tilgiver du så dig selv og får ro på?

Video 28

Kender du det, at du har planer om at lave noget på den mest fantastiske måde, der stensikkert vil gøre alle glade? Men så sker der noget. Planen kan ikke gennemføres. Du bliver irriteret og hiver overskud ud. Men bare rolig, ingen andre ser din plan.

Video 29

Jeg er ikke ret god til at lave lange huskelister, så jeg ikke glemmer. Når jeg glemmer, er det et tegn på, at min hjernes overlevelses-strategi virker. Den fokuserer på det, der der – eller det, min bevidsthed mener er vigtigt. Smart ..???

Video 24

Helt bogstaveligt. Her er en øvelse, der kan lære dig at arbejde med at fjerne dine smerter. Uden medicin og på et kvarter – ved at arbejde med dit personlige overskud. Eneste bivirkning er et godt humør.

Video 25

Hver gang du bliver irriteret over noget, installerer du en ‘app’ i din hjerne, der konstant bruger af dit overskud. Her er en øvelse til at rydde op i din hjernes app-liste, så dit overskud holder længere.

Video 26

En lille bøn fra O Sense® om at du aktivt respekterer dig selv. Det er vigtigt at forstå, at dit overskud og din lyst til at gøre det ene eller det andet, kommer af en grund. Og for dig er den altid god.

Video 21

Bliver du nogle gange stram i masken? Så ved du, at det ikke påvirker samarbejdet positivt. Og vil du derfor gerne kunne opløse masken ind i mellem? Så er her et virksomt middel.

Video 22

Vi kan kun håndtere 2.000 af de 400 milliarder bits, vi registrerer hvert sekund. Så det, du har sagt, er det, de andre hører. Og det, de beslutter, skal være en del af deres 2.000 bits, afhænger af deres overskud.

Video 23

Hvis jeg bad dig om at lave denne øvelse, ville du give mig fingeren. Hvorfor taler jeg så om, at du skal overskride en grænse i dig selv? Fordi du kan give dig selv mere overskud ved at gøre det.

Video 18

Din psyke kommunikerer konstant til din krop, der sender besked tilbage. Men hvad betyder det mon for dig og den måde, du har det på?

Video 19

Se, hvad der skete for mig en morgen, da overskuddet ikke var stort. Grin gerne, men pas på dig selv og respekter dit overskud. For overskuddet påvirker, hvad du kan se.

Video 20

Der diskuteres meget lige nu, for at få andre overbevist om sandheden. Men findes den? Og hvad hvis din sandhed var en frikadelle? Ville andre så tænke anderledes om den? Ville de stadig ønske at få dig til at elske en anden ret?

Video 15

Dit overskud er ligeså synligt for andre mennesker, som hvis det er noget tøj, du har på. Og det betyder ALT for deres oplevelse af dig. Hør her hvordan.

Video 16

Den vigtigste regel i arbejdet med personligt overskud er at respektere det, der sker inde i dig. Det er ikke nødvendigvis det samme som at handle på det.

Video 17

Når din hjerne sender dig nye tanker og ideer så tag imod dem. For de kom af en grund, og ikke fordi din hjerne kedede sig.

Video 12

Kender du fornemmelsen af, at noget er ude af din kontrol? Se i denne video, hvordan du ved at arbejde med dit overskud, kan få kontrollen tilbage.

Video 13

At hive overskud ud eller sætte overskud ind. Det er de to valg, du har hvert eneste øjeblik. Få inspiration til hvordan du opdager, hvad du gør – og hvordan du kan vælge at sætte overskud ind.

Video 14

Er du opmærksom på, at det er dig og dine tanker, der får din krop til at trives? Se her, hvordan du let kan gøre noget rigtig godt for dig selv og din krops trivsel og sundhed.

Video 9

Det, du siger, betyder noget for dine celler, fordi du er deres boss. Du kan øge dit overskud og dit fysiske velvære ved at tale til din krop og alle cellerne. Prøv det…

Video 10

Har du prøvet, at hjernen styrter afsted og finder bekymringer og problemer, så du ikke kan koncentrere dig? Så se her, hvordan du kan få den ned i tempo.

Video 11

Har du overvejet, om din krops signaler faktisk er en besked? Som du kan reagere på og derved få det bedre i kroppen. Så se denne video, om mine opdagelser – og hvor længe jeg har været om at få øje på dem.

Video 6

Har du svært ved at være kreativ, når du skal? Så kan det være, at du har hevet overskud ud af dig selv og er røget over i den hjernehalvdel, der ikke kan være kreativ. Se et par lette øvelser her.

Video 7

Har du tænkt over, at dit overskud har en påvirkning på, hvor mange af de muligheder du rent faktisk har foran dig, som du kan få øje på.

Video 8

Ved du, at dine cellers evne til at hele sår, helbrede forkølelse eller maveonde hænger sammen med dit overskud? Og at dit overskud også påvirker andre menneskers celler?

Video 3

Dit overskud fungerer, som en ballon fyldt med vand. Det er en membran, der kan indeholde andres tillid til dig. Når overskuddet ryger stikkes der huller i membranen, og tilliden glider lige så stille ud.

Video 4

Hvis du opdager, at dit overskud er røget, og du bliver irriteret, så er her nogle nemme måder, hvorpå du kan få fat i dit overskud igen.

Video 5

Det er ikke sådan, at du kun har en bestemt mængde overskud, og så må håbe på, at det holder til alt det, du skal. Du kan sagtens træne dit overskud ved at have fokus på det og på, hvad der hiver det ud.

Video 52

Skab et fantastisk 2019. Se hvordan du kan træne dig selv i at give dig overskuds-indsprøjtninger hver dag. Ros dig selv, vær aktivt glad for dit liv, dans og grin.

Video 1

Vær til stede, når du taler. Har du ikke overskud til at være fysisk til stede i dine ord, når du taler – ja, så ryger alle dine fine ord og budskaber lige forbi dem, du taler til.

Video 2

Måske handler det ikke om, at du eller chefen eller kæresten trænger til en overhaling. Måske handler det om, at du lige har mistet dit overskud – og det kan du gøre noget ved.

Video 49

Udsyn og overskud. Det er mængden af dit overskud, der definerer dit udsyn. Det er helt naturligt. Prøv at acceptere, at det er sådan, for så vil du automatisk kunne se lidt mere. Jeg håber denne video kan inspirere dig til at eksperimentere både med overskuddet og det udsyn, det bringer.

Video 50

Overskud og interesse. Din evne til at sige noget, andre finder interessant, hænger sammen med dit overskud. Kender du dit overskud lige nu? Ved du, hvordan du virker på andre.

Video 51

En torn i siden. Når du er frustreret og deler din frustration, så hiver du både overskud ud af dig selv og dem, du deler den med – også selvom det føles SÅ godt og rigtigt, når du gør det.

Video 46

Hvad tænker du om dig selv? Vidste du, at din fysik bliver mere sund og rask, når du ikke bebrejder dig selv og andre? Få nogle enkle øvelser til at behandle dig selv bedre.

Video 47

Når meningen forsvinder. Har du prøvet, at din kommunikation ikke har gennemslags-kraft? Så kan det være, at dit overskud ikke følger dine ord. Se her, hvad jeg mener.

Video 48

December-frustrationer. Så er vi snart i december, hvor du måske bliver frustreret over, at andre ikke gør tingene på den rigtige måde. Disse frustrationer tager dit og andres overskud. Hør hvad der sker, og hvad du kan gøre.

Video 43

Hvordan overskuddet påvirker dine celler. Hør hvorfor du – ved at have fokus på dit overskud – kan forlænge din egen holdbarhedsdato. Lidt inspiration til dig, der gerne vil gøre noget andet for din sundhed.

Video 44

Kan du snakke dig selv hen til, at du LIGE om lidt vil få overskud til at opfylde dine egne og andres ønsker og forventninger om hjemmebagte småkager og hjemmelavet rødkål og gaver og julepynt og …?? Så se med her.

Video 45

Mærk efter i kroppen. Får du rigtig mange fantastiske ideer og kniber det med at have overskud til dem alle? Så er det et godt trick at bruge din bevidsthed og at mærke efter i kroppen.

Glæde påvirker dine celler. Vidste du, at mængden af overskud påvirker dine celler – din fysiske krop? Og at glæde får kroppen til at fungere bedre og holde dig sund og rask – altså helt nede på celleplan?

Video 41

Når du ingenting orker. Har du prøvet ikke at kunne tage dig sammen til at ordne selv de mindste ting? Tænker du i stedet på, at hele huset snart skulle males, haven ordnes eller andre store projekter?

Video 42

Har du svært ved at være i nuet? Får du også alle mulige tanker om, hvad du hellere skulle have gjort? Ryger du i fortiden og tænker på ‘bedre’ tider? Eller bliver du ved med at tænke på, om det vil gå dig godt i fremtiden?

Video 37

Hvordan behandler du dig selv? Hvis du behandlede din bedste ven eller partner, som du behandler dig selv, ville I så stadig være bedste venner eller partnere? Er du omsorgsfuld overfor dig selv? Eller trækker du hele tiden overskud ud af dig selv ved at kritisere det, du gør og måden, du ser ud på?

Video 38

Ingen er idioter. Synes du ind i mellem, at andre er idioter eller skvadderhoveder? Så husk på, at de bare fortæller dig DERES virkelighed – som er fuldstændig ligeså rigtig for dem, som DIN er for dig.

Video 39

Få nu brugt de sociale medier. Har du svært ved at komme ud over rampen og bringe dig selv på banen på de sociale medier? Tænker du alt for meget på din og min plads og noget for noget? Så få hjælp i denne lille video.

Video 34

Dine irritationer smitter også andre. Husk på, at dine reaktioner – når du bliver irriteret, forstyrret eller synes noget er langt ude – smitter præcis ligeså meget som dit smil. Prøv at lægge mærke til, om du måske nogle gange kunne bytte denne reaktion ud med et lille bitte smil.

Video 35

Når nogen punkterer dit overskud. Kender du fornemmelsen af, at nogen punkterer din glæde? Her er en øvelse til at huske, at andre taler derfra, hvor de er. Så husk at holde fast i din egen glæde, så dit overskud ikke forsvinder.

Video 36

Hvordan spiller du andre bedre? Og hvad er det egentlig, der skal til for at gøre det? Prøv at tage dine opdagelses-rejsende briller på og se ud gennem dem, når andre kommer med et forslag. Andres tanker og ideer kan altid gøre os klogere, selvom det måske ikke føles sådan i øjeblikket.