O Sense® video blog

camera-1845280_1920

Denne video blog er lavet for at bringe fortællinger fra O Sense® direkte ud til dig. Der kommer en ny video hver uge. Du kan abonnere på videoerne, så du får dem direkte i indbakken hver uge sammen med en artikel om ugens emne – klik her. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber, videoerne kan inspirere dig.

Video 38

Hvad hvis du ikke vidste, hvordan du skulle købe ind? Og skulle nøjes med de kedelige rester i køleskabet? Så ville du være flad, uden energi og ikke særlig brugbar for nogen. Det er præcis det samme med dit overskud.

video 39

Din hjerne gemmer hver dag på alle mulige ting, som du ikke kan forstå eller som har irriteret dig. Præcis som på din telefon aflader det dit batteri. Det bruger dit overskud, så du bliver hurtigere træt og irriteret.

Video 35

Kan du mærke, når dit bæger er fyldt? Så kan du bruge det til at træne dig selv til et større bæger. Til større overskud, mindre stress og en bedre hverdag.

Video 36

Er der ikke så meget overskud og opgaver, der skal gøres? Så er det genialt at fokusere på det mest nødvendige. Kan du genkende, at det er skønt at kunne krydse en opgave af? Også selvom støvsugeren ikke nåede helt ud i hjørnerne.

Video 37

Kan du komme i tanke om et eksempel, hvor du har kigget ud gennem et lokumsrullerør og bagefter fundet ud af, at det gav dig et snævert udsyn? Og hvad har det med dit samarbejde at gøre?

Video 29

Andres tillid til dig holdes på plads af dit overskud. Ligesom plastik-posen her holder vandet på plads. Men når du møder ting, der stikker hul i dit overskud, siver andres tillid til dig langsomt ud, og trygheden er væk.

Video 33

Hvad sker der med dig, når andre er ude med riven? Og hvad sker der med dem … og med jeres samarbejde? Hvorfor sker det?

Video 34

Hvad hvis dit overskud var et computerspil? Og der ikke var nogle regler? Ting skete bare … Ville du så føle, du havde en chance for at vinde? Sådan har de fleste det med deres overskud. Vi gambler og tager, hvad der kommer.

Video 26

Ville du vælge skruetrækkeren, hvis du skulle lave en reol? Nej, vel? Du ville snuppe det nyeste værktøj beregnet til at skrue – nemlig skruemaskinen. Hvorfor vælger du så oftest det ældste og mindst effektive værktøj til at arbejde med dit overskud?

Video 27

Forestil dig, at salgschefen møder op i beskidt kedeldragt. Eller at den nye murer møder op på bygge-pladsen i Armani jakkesæt. Det ville bringe deres troværdighed i fare. Og det er præcis det, du kan komme til at gøre, hvis du ikke har styr på overskuddet

Video 28

Tænk, hvis du havde et lille ikon på håndleddet, der viste, hvor meget overskud du havde tilbage. Så kunne du lige tjekke; “Åh åh, der er ikke nok overskud til mødet i eftermiddag. Jeg må lige lade mig op.” Det ville være smart, ikke? … Det gør din krop allerede

Video 23

En chef opdagede at hendes budskab blev inficeret og ødelagt af hendes overskud, uden hun vidste det. Hør hvordan hun fik succes med at vende folk fra skepsis til begejstring alene ved hjælp af sit overskud.

Video 24

Det var ikke de andres hørelse eller hukommelse, det var galt med. Det var hans overskud. Da han trænede sit overskud, begyndte med-arbejderne at huske. For nu kunne de høre ordene og reagerede. Det var fantastisk for bundlinjen, og det sparede firmaet for masser af tid.

Video 25

Du træner musklerne, når du vil være fit eller stærk. Men træner du dit overskud? Neej, det kommer nok af sig selv… Det er jo det samme, som hvis du stillede dig foran spejlet hver morgen og håbede på, at der var kommet flere muskler. Håndvægt eller håb. Hvad tror du mest på?

Video 20

En ung kvinde forstod pludselig angsten. At de brandfarlige fysiske signaler fortalte hende noget brugbart. Og via overskuddet lærte hun at lytte og lavede en genial to-do liste. Måske kan du lære noget af hendes erfaringer?

Video 21

Tænd lyset, så du kan se, at overskuddet er røget. Så du kan se, at overskuddet har defineret en ramme … som du bare kan skubbe til. Så forsvinder den faktisk. Men ligesom denne kunde, skal du kunne se det først. Bliv inspireret til at tænde dit eget lys.

Video 22

Pludselig gik det op for hende. Jamen det er jo sådan, jeg gør. Jeg råber jo af familien. Og hun kunne næsten mærke, hvor ubehageligt det måtte være for dem. Og det fik hende til at huske noget meget værre …

Video 17

Frustrationen tændte en gnist i denne leder, så han råbte af sine medarbejdere. Hør hvad det gjorde ved ham. Hvad det fik ham til at huske, og hvordan han så reagerede …

Video 18

Du havde besluttet, hvordan du ville håndtere dette møde, men pludselig gør du noget andet. Noget sker, der bringer gamle tanker og kendte følelser frem. Din irritation og dit hævede toneleje fortryder du hurtigt … Hør hvordan du kan undgå det.

Video 19

En kvinde med stress fandt metoden til at kunne, da hun arbejdede med sit overskud. Er der ting, du ikke kan, ikke orker og kan tage dig sammen til? Så kan du måske bruge hendes metode?

Video 14

Du har lyst til at udbryde et højlydt; Åhhh mor. Du kan mærke, at ALT overskuddet er ved at forsvinde fra dig, og du skal lige til at reagere. Men du gør det ikke. Hvorfor? Se og hør, hvad en af mine kunder gjorde i stedet.

Video 15

Hør om håndværkeren, der pludselig kunne se sine svendes overskud. Kunne tale til dem i forhold til deres overskud og fik givet dem overskud. Du kan meget mere, når du kan se folks overskud. Hør hvordan det opleves.

Video 16

Hør om koordinatoren, der var irriteret over kollegaernes lige-gyldighed og manglende entu-siasme. Lige indtil hun opdagede, at det var HENDE selv, der havde opført sig sådan. Og at HENDES opførsel havde smittet de andre. Hør, hvordan hun reagerede …

Video 11

TAK. Du fik øje på og troede på sider af mig, som jeg ikke engang selv havde set. Det er på grund af dig, at jeg har og har haft så godt et liv. Denne besked modtog jeg fra en australsk fyr, der boede hos mig i to måneder for 37 år siden. Husk at fortælle andre det, du ser og sætter pris på. Det giver overskud.

Video 12

Hjernen styrer den måde kroppens celler opfører sig på, siger Bruce Lipton PH.D. i cellebiologi. Og dit overskud styrer den måde, du tænker og opfatter på. Derfor er det vigtigt både for dit overskud og din krop, at du taler til dine celler. For det gøre en målbar forskel for din sundhed.

Video 13

Vidste du, at dit overskud accelererer? Det vil sige, at begynder du først at miste overskuddet, så ryger det hurtigere og hurtigere ud af dig. Men heldigvis kan du skifte spor, så du får overskud i stedet for at miste det. Og den bevægelse accelererer også, så du lynhurtigt kan blive fyldt med overskud.

Video 8

Mennesker kan forestille sig hvad som helst om ting, der ikke er sket. Dine forestillinger kan hive al dit overskuddet ud – eller det kan fylde dig med overskud. Men det er dig, der bestemmer, hvad du forestiller dig. Se med her.

Video 9

Oplever du, at nogle rammer tager dit overskud? Det kan være i forbindelse med arbejdet, en speciel opgave eller andet. Har du overvejet, om rammerne kunne ændres, så du kan udføre opgaverne uden at miste overskuddet? Det er også overskuds-arbejde. Hør mere her.

Video 10

Kender du det, at du på et split-sekund kan gå fra at være i flow til at være vred og irriteret? At dine tanker og følelser bliver negative og spreder sig som en virus? Selvom du har en følelse af, at du ikke kan styre- eller påvirke det, skal du vide at det kan du.

Video 5

Kender du det, at du skal noget, som du slet ikke har lyst til? Måske er det noget, som du skal om nogle dage – eller noget som du ved, du skal gøre i dag. Og har du lagt mærke til hvor meget tid og overskud, du bruger på at tænke på det? På ikke at orke.

Video 6

Når tvivlen opsluger dig. Når overskuddet HAR forladt dig. Så ser du dig selv som en fiasko. Men du kan ikke forandre dig på et split-sekund. Det er bare dit overskud, der er røget … og det kan tage ALT DET, du opfatter dig selv som, med sig.

Video 7

Kender du også til, at tiden bare løber afsted, så du nærmest snubler til sidst? ”Endnu en time er gået … aaargh! Jeg har ikke tid nok.” Tidsbegrebet er en af de store syndere til at punktere dit overskud, men jeg kan trøste dig med, at du HAR tid nok.

Video 2

Har du strammet dit respekterende reb så hårdt, at dit hjerte er blevet til en knude? Ofte kommer vi til det, fordi andre ikke ser det samme som os. Men hvad kan de andre se? Og er det en gyldig årsag til, at din hjertesag går i hårknude?

Video 3

Har du prøvet at føle dig beskyldt for noget, du slet ikke ved, hvad drejer sig om? Netop fordi sådan en beskyldning kommer helt ud af det blå, kan den ramme særlig hårdt, hvis man ikke når at gribe sig selv. Heldigvis er det muligt.

Video 4

Når andre støjer, og du gerne vil lave om på dem. Så kan du se om bag det, de siger. Forstå, at de ikke har ret meget overskud og derfor er frustrerede og får ondt i hovedet. Hvis du har overskud nok til at ændre DIN adfærd i stedet for at lave om på dem. Så er du blevet en menneskelig hovedpinepille. Og virkningen er omgående og tydelig.

Video 51

Det er gavnligt at forestille sig noget, når overskuddet skal op. Men er det en løgn? Det spørger folk mig ind i mellem om. Måske er det for dig, men jeg opfatter dem ikke sådan. Hør hvorfor og hvordan du kan skabe overskud ved at forestille dig noget.

Video 52

Har du undret dig over, hvorfor det ALTID er DIG, der flytter dig? Oplever du det dybt urimeligt, at ingen andre flytter sig for dig? Og nu må verden snart se det urimelige i det… Så skal du bare blive stående.

Video 1

Har du længtes efter anerkendelse af den, du er inderst inde? Og har du søgt denne anerkendelse ved at gøre, som du troede, de andre ønskede? Så ved du, at alt du får, kun er et stænk på overfladen, som aldrig rammer der, hvor der er behov. Find modet og vis os, hvad der er nedenunder.

Video 48

Ofte når vi tænker på overskud, higer vi efter at skabe så meget som overhovedet muligt. Hele tiden. Men det vigtigste er, at du lærer at lytte til dig selv, så du kan stoppe overforbruget af dit overskud. Hvis du ikke passer på det, du har, får du aldrig nok til at være åben.

Video 49

Oftest tænker vi på tanker, som noget vi bare går og tænker. Men vær lige opmærksom på, at din indre bartender omdanner alle dine tanker til kemiske cocktails. Og at dine celler forstår disse cocktails som en ordre på cellesprog. Så vi kan se på dit kropssprog og høre på dit toneleje, hvad du tænker.

Video 50

Møder du mennesker med mange meninger? Og har du oplevet, når de rammer dig i solar plexus og punkterer dit overskud? Det kan du undgå ved at forberede dig selv og dit overskud med respekt og rummelighed. Det føles sejrrigt og sindssygt berigende.

Video 45

Har du oplevet ikke at tro på noget, andre siger? Så kan du blive klogere af citronen og chokoladen. Der sendes nemlig cellesprog ud i din krop. Det, du virkelig synes, bliver derfor tydeligt i både dit kropssprog og toneleje.

Video 46

Du lytter interesseret, indtil misundelsen pludselig kommer farende og fjerner dit overskud. Hvorfor er det ikke mig? Hvad kan hun, som jeg ikke kan? Måske har du opdaget, at den slags ikke er frugtbart hverken for dig eller for dine relationer … men hvad kan du gøre?

Video 47

Der bor en bartender i din hjerne, der mikser kemiske coctails, som svarer til dit overskud. Derfor mærker du overskuddet i kroppen og det ses tydeligt i dit kropssprog. Men det er DIG, der bestiller cocktailen – og du kan lære at bestille lige den, du har lyst til.

Video 42

ÅHhh, nej … DEN opgave er simpelthen SÅ kedelig. Kender du den fornemmelse? Som om din krop falder sammen bare ved tanken om, at du IGEN skal lave den møgirriterende opgave? Så se med her.

Video 43

Og jeg mener ikke kun den, du er generøs overfor. Nej, jeg mener DIG. Har du lagt mærke til, at du gør dig selv mere glad ved at være gavmild? Det giver overskud, der gør din dag bedre…. Hvad venter DU på?

Video 44

Rammer fornemmelsen af mandag morgen dig som en lægtehammer allerede søndag eftermiddag? Så er det, fordi du rangordner dine uger. Det giver dårlig udnyttelse af din tid. Det kan du gøre noget ved. Bliv inspireret her.

Video 39

Har du også en fornemmelse af, at du skal være færdig, INDEN du er startet? Det er den perfekte måde at dræbe dit overskud på. Lyst til at gøre noget andet?

Video 40

Har du også svært ved at være til stede i nuet? Og har du undret dig over, hvad nuet er for et sted? Og hvad man skal der? Så kan du måske blive lidt klogere af mine erfaringer.

Video 41

Jeg kommer ofte til at dømme mine dage i fredage – de er dejlige … og mandage – de er knap så dejlige. Er du klar over, at det hiver overskud ud af dig? Bliv inspireret til at skabe overskud HVER dag.

Video 36

Det kan da IKKE være rigtigt, at du har sagt noget, du IKKE mener at have sagt? JO. Det kan det. Og det kan være meget frustrerende. For hvorfor sker det – og hvad kan DU gøre ved det?

Video 37

Du står og taler med en, og pludselig ruller personens indre rullegardin ned. Opmærksomheden er brudt. Ingen af dine ord bliver lagret. Bliver du sur over, at idioten ikke hører efter? Så se her, hvad det er, der sker – og hvad du kan gøre.

Video 38

Du har besluttet dig at gøre noget andet, og alligevel kommer du til at gentage ‘det gamle’. GIV IKKE OP. Det er hårdt arbejde at træne sin hjerne. Men ALLE kan det. Se her, hvordan jeg har arbejdet med det.

Video 33

Det er SÅ MEGET bedre end før. Vidste du, at du kan lade dig selv og dine muligheder op ved at lade som om? Prøv engang et se hvilket dagligdags mirakel, der skete, da jeg gjorde det. Og hvad mon der ville kunne ske, hvis du gjorde det?

Video 34

Du har sikkert prøvet at stå overfor en, der bare RÅBER og RÅBER af dig. Som bliver ved med at kaste sine frustrationer og sin vrede i hovedet på dig uanset, hvad du gør. Og hvordan kan man mon tackle det på en god måde? Det kan du se i denne video.

Video 35

Du har fået øje på en måde, du vil gøre noget på. Super. Men så rammer virkeligheden dig, og du må gøre noget andet. Og hvorfor f….. bliver hjernen så ved med at finde det og det og det, du også lige kunne gøre, for at få kompromiset til at ligne dine oprindelig forventninger? STOP DET.

Video 30

Har du prøvet at overbevise andre om, at det, du synes, helt klart er det bedste. Du kan mærke, de rykker sig, og du forlader mødet glad og fornøjet, bare for at opdage, at de har elastik i ryggen.

Video 31

Den reaktion er der mange, der har, når de skal prøve at rose sig selv. Men jeg tør vædde med, at de konstant kritiserer og skælder ud på sig selv indeni. Måske skulle man prøve med bare at skrue ned for sin egen kritiker?

Video 32

Har du også været irriteret over de perioder i dit liv, hvor du ikke har orket så meget? Hvor støvsugeren ikke har kunnet nå ud i hjørnerne. Så se her, hvorfor du har det sådan, og hvad der kan være godt at gøre.

Video 27

Jeg skal lige lave en powerpoint med en tale til min mand. Gæsterne kommer snart. Alting driller, systemet vil ikke … DET SKER SIMPELTHEN IKKE!! Jo, måske kender du det. Det er lige det, det gør. Og hvordan tilgiver du så dig selv og får ro på?

Video 28

Kender du det, at du har planer om at lave noget på den mest fantastiske måde, der stensikkert vil gøre alle glade? Men så sker der noget. Planen kan ikke gennemføres. Du bliver irriteret og hiver overskud ud. Men bare rolig, ingen andre ser din plan.

Video 29

Jeg er ikke ret god til at lave lange huskelister, så jeg ikke glemmer. Når jeg glemmer, er det et tegn på, at min hjernes overlevelses-strategi virker. Den fokuserer på det, der der – eller det, min bevidsthed mener er vigtigt. Smart ..???

Video 24

Helt bogstaveligt. Her er en øvelse, der kan lære dig at arbejde med at fjerne dine smerter. Uden medicin og på et kvarter – ved at arbejde med dit personlige overskud. Eneste bivirkning er et godt humør.

Video 25

Hver gang du bliver irriteret over noget, installerer du en ‘app’ i din hjerne, der konstant bruger af dit overskud. Her er en øvelse til at rydde op i din hjernes app-liste, så dit overskud holder længere.

Video 26

En lille bøn fra O Sense® om at du aktivt respekterer dig selv. Det er vigtigt at forstå, at dit overskud og din lyst til at gøre det ene eller det andet, kommer af en grund. Og for dig er den altid god.

Video 21

Bliver du nogle gange stram i masken? Så ved du, at det ikke påvirker samarbejdet positivt. Og vil du derfor gerne kunne opløse masken ind i mellem? Så er her et virksomt middel.

Video 22

Vi kan kun håndtere 2.000 af de 400 milliarder bits, vi registrerer hvert sekund. Så det, du har sagt, er det, de andre hører. Og det, de beslutter, skal være en del af deres 2.000 bits, afhænger af deres overskud.

Video 23

Hvis jeg bad dig om at lave denne øvelse, ville du give mig fingeren. Hvorfor taler jeg så om, at du skal overskride en grænse i dig selv? Fordi du kan give dig selv mere overskud ved at gøre det.

Video 18

Din psyke kommunikerer konstant til din krop, der sender besked tilbage. Men hvad betyder det mon for dig og den måde, du har det på?

Video 19

Se, hvad der skete for mig en morgen, da overskuddet ikke var stort. Grin gerne, men pas på dig selv og respekter dit overskud. For overskuddet påvirker, hvad du kan se.

Video 20

Der diskuteres meget lige nu, for at få andre overbevist om sandheden. Men findes den? Og hvad hvis din sandhed var en frikadelle? Ville andre så tænke anderledes om den? Ville de stadig ønske at få dig til at elske en anden ret?

Video 15

Dit overskud er ligeså synligt for andre mennesker, som hvis det er noget tøj, du har på. Og det betyder ALT for deres oplevelse af dig. Hør her hvordan.

Video 16

Den vigtigste regel i arbejdet med personligt overskud er at respektere det, der sker inde i dig. Det er ikke nødvendigvis det samme som at handle på det.

Video 17

Når din hjerne sender dig nye tanker og ideer så tag imod dem. For de kom af en grund, og ikke fordi din hjerne kedede sig.

Video 12

Kender du fornemmelsen af, at noget er ude af din kontrol? Se i denne video, hvordan du ved at arbejde med dit overskud, kan få kontrollen tilbage.

Video 13

At hive overskud ud eller sætte overskud ind. Det er de to valg, du har hvert eneste øjeblik. Få inspiration til hvordan du opdager, hvad du gør – og hvordan du kan vælge at sætte overskud ind.

Video 14

Er du opmærksom på, at det er dig og dine tanker, der får din krop til at trives? Se her, hvordan du let kan gøre noget rigtig godt for dig selv og din krops trivsel og sundhed.

Video 9

Det, du siger, betyder noget for dine celler, fordi du er deres boss. Du kan øge dit overskud og dit fysiske velvære ved at tale til din krop og alle cellerne. Prøv det…

Video 10

Har du prøvet, at hjernen styrter afsted og finder bekymringer og problemer, så du ikke kan koncentrere dig? Så se her, hvordan du kan få den ned i tempo.

Video 11

Har du overvejet, om din krops signaler faktisk er en besked? Som du kan reagere på og derved få det bedre i kroppen. Så se denne video, om mine opdagelser – og hvor længe jeg har været om at få øje på dem.

Video 6

Har du svært ved at være kreativ, når du skal? Så kan det være, at du har hevet overskud ud af dig selv og er røget over i den hjernehalvdel, der ikke kan være kreativ. Se et par lette øvelser her.

Video 7

Har du tænkt over, at dit overskud har en påvirkning på, hvor mange af de muligheder du rent faktisk har foran dig, som du kan få øje på.

Video 8

Ved du, at dine cellers evne til at hele sår, helbrede forkølelse eller maveonde hænger sammen med dit overskud? Og at dit overskud også påvirker andre menneskers celler?

Video 3

Dit overskud fungerer, som en ballon fyldt med vand. Det er en membran, der kan indeholde andres tillid til dig. Når overskuddet ryger stikkes der huller i membranen, og tilliden glider lige så stille ud.

Video 4

Hvis du opdager, at dit overskud er røget, og du bliver irriteret, så er her nogle nemme måder, hvorpå du kan få fat i dit overskud igen.

Video 5

Det er ikke sådan, at du kun har en bestemt mængde overskud, og så må håbe på, at det holder til alt det, du skal. Du kan sagtens træne dit overskud ved at have fokus på det og på, hvad der hiver det ud.

Video 52

Skab et fantastisk 2019. Se hvordan du kan træne dig selv i at give dig overskuds-indsprøjtninger hver dag. Ros dig selv, vær aktivt glad for dit liv, dans og grin.

Video 1

Vær til stede, når du taler. Har du ikke overskud til at være fysisk til stede i dine ord, når du taler – ja, så ryger alle dine fine ord og budskaber lige forbi dem, du taler til.

Video 2

Måske handler det ikke om, at du eller chefen eller kæresten trænger til en overhaling. Måske handler det om, at du lige har mistet dit overskud – og det kan du gøre noget ved.

Video 49

Udsyn og overskud. Det er mængden af dit overskud, der definerer dit udsyn. Det er helt naturligt. Prøv at acceptere, at det er sådan, for så vil du automatisk kunne se lidt mere. Jeg håber denne video kan inspirere dig til at eksperimentere både med overskuddet og det udsyn, det bringer.

Video 50

Overskud og interesse. Din evne til at sige noget, andre finder interessant, hænger sammen med dit overskud. Kender du dit overskud lige nu? Ved du, hvordan du virker på andre.

Video 51

En torn i siden. Når du er frustreret og deler din frustration, så hiver du både overskud ud af dig selv og dem, du deler den med – også selvom det føles SÅ godt og rigtigt, når du gør det.

Video 46

Hvad tænker du om dig selv? Vidste du, at din fysik bliver mere sund og rask, når du ikke bebrejder dig selv og andre? Få nogle enkle øvelser til at behandle dig selv bedre.

Video 47

Når meningen forsvinder. Har du prøvet, at din kommunikation ikke har gennemslags-kraft? Så kan det være, at dit overskud ikke følger dine ord. Se her, hvad jeg mener.

Video 48

December-frustrationer. Så er vi snart i december, hvor du måske bliver frustreret over, at andre ikke gør tingene på den rigtige måde. Disse frustrationer tager dit og andres overskud. Hør hvad der sker, og hvad du kan gøre.

Video 43

Hvordan overskuddet påvirker dine celler. Hør hvorfor du – ved at have fokus på dit overskud – kan forlænge din egen holdbarhedsdato. Lidt inspiration til dig, der gerne vil gøre noget andet for din sundhed.

Video 44

Kan du snakke dig selv hen til, at du LIGE om lidt vil få overskud til at opfylde dine egne og andres ønsker og forventninger om hjemmebagte småkager og hjemmelavet rødkål og gaver og julepynt og …?? Så se med her.

Video 45

Mærk efter i kroppen. Får du rigtig mange fantastiske ideer og kniber det med at have overskud til dem alle? Så er det et godt trick at bruge din bevidsthed og at mærke efter i kroppen.