O Sense® video blog

camera-1845280_1920

Denne video blog er lavet for at bringe fortællinger fra O Sense® direkte ud til dig. Du kan også nøjes med at lytte til fortællingerne. Der kommer en ny video hver uge. Du kan abonnere på videoerne, så du får dem direkte i indbakken hver uge sammen med en artikel om ugens emne – klik her. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse og håber, videoerne kan inspirere dig.

Video 6

Hvordan reagerer du på trenden med at lokke opmærksomhed til sig med; 3 ting, der booster din evne til dit. 7 gode råd til dat. 4 ord du aldrig må sige? LÆS ugens artikel her

Video 7

Er du klar over, at jo mere du beslutter dig for at kontrollere og styre, jo mere lukker du for dig selv og andre, der måske kunne hjælpe dig? Du bygger en barriere op, der lukker dig ned. LÆS ugens artikel her

Video 8

Du er ikke dum – du gør dig selv dum. Du kender garanteret en, der bliver ved med at insistere :”Nej. Det der kan jeg altså ikke finde ud af!. Jeg KAN ikke finde ud af det.” Mens du står ved siden af og tænker ‘ahhh, er det nu også sandt’. LÆS ugens artikel her

Video 3

Jeg troede, at jeg var nået i mål, da jeg lærte at håndtere mit eget overskud. For så kunne jeg undgå at punktere andres overskud. Det holdt kun, indtil jeg mødte den første, der intet anede om overskud, så fik jeg det hele til at forsvinde. LÆS ugens artikel her

Video 4

Ord er vel bare ord. De skal beskrive noget, og det gør vel ikke så meget, hvilket ord jeg lige vælger? Folk kan da sagtens sortere lidt fra eller lægge lidt til, hvis ordene ikke passer til dem. Eller kan de? LÆS ugens artikel her

Video 5

Skal jeg virkelig have fokus på noget, hvis jeg gerne vil arbejde med det? JA, er det ærlige og lidt kedelige svar. Hvordan ville dine andre opgaver se ud, hvis du ikke havde fokus på dem? LÆS ugens artikel her

Video 50

Jeg fik spørgsmålet, om man altid skal vælge at skabe mere overskud? Det fik mig til at tænke, skal man altid spise, drikke og sove? Hvad har det med hinanden at gøre? … TJA?. LÆS ugens artikel her

Video 1

Har du et godt netværk og gode venner, snyder du måske dig selv. Synes du, det lyder lidt bagvendt? Så skal du netop tage dig tid til at forstå, hvad i alverden jeg mener med det. LÆS ugens artikel her

Video 2

Jeg har nok altid syntes, at mange ting her i livet, var vældig komplicerede. Kender du det? Men nu har jeg fundet ud af, at de rent faktisk er enkle og nemme – det er mig, der komplicerer dem. Så nu er jeg på virkelighedssyre. LÆS ugens artikel her

Video 47

Hvorfor går du rundt og lyver for dig selv, når du skal tage en vigtig beslutning? Det er, fordi du bliver vildført af din fantastiske fantasi og dine ønsker om at leve op til forventningerne. LÆS ugens artikel her

Video 48

Jeg fik det bedste spørgsmål forleden; “Er der noget, du ikke vil finde dig i?” Først tænkte jeg; “Selvfølgelig er der det.” Så så jeg hele billedet og tænkte; “Nej, jeg vil faktisk finde mig i alt.” HVORFOR? LÆS ugens artikel her

Video 49

Hvad skete der i mig, da jeg forstod, at jeg ikke skulle styre verden? Idet jeg accepterede, at ethvert nu er, som det er. At læring og udvikling kommer i mange facetter, og ud fra det perspektiv er alt, som det skal være. LÆS ugens artikel her

Video 44

Bliver du også fristet til at dele dine dårlige oplevelser? Ryger det bare ud af munden på dig, når andre har gjort noget HELT idiotisk eller har punkteret dit overskud? Så er du det, jeg kalder en møgspreder. LÆS ugens artikel her

Video 45

Synes du ikke, du kender noget til dit overskud? Så skal du bare kigge i dit køleskab og være opmærksom. For du vil altid vælge lige præcis det, du har en klar fornemmelse af, vil give dig det største overskud. LÆS ugens artikel her

Video 46

Uden at kende dig kan jeg være stensikker på det. Selvfølgelig har du skjulte agendaer, men de er ikke kun skjult for andre. De er såmænd også fuldstændig skjult for dig. Så skjult, at du end ikke lægger mærke til, når du udfører dem. LÆS ugens artikel her

Video 40

Logger du ind på eksperternes 1,2,3 quickfix og bliver irriteret og skuffet, når de hverken passer til eller virker for dig? Så har du vist lige glemt noget. LÆS ugens artikel her

Video 41

Der kan være meget at hente, når du lytter til kroppen. For et stykke tid siden fik min krops signaler neutraliseret andres uhensigtsmæssige formuleringer. Det var en fantastisk og uventet gave. 🙂 LÆS ugens artikel her

Video 43

Hvad ønsker du at få opmærksomhed for? Kender du ikke kroppens små signaler, risikerer du at sende et helt forvrænget budskab til alle omkring dig. Vi andre kan nemlig sagtens se dine tanker og indfald – også selvom du ikke lægger mærke til dem. LÆS ugens artikel her

Video 37

Jeg blev fuldstændig væltet omkuld. Tvivlen føg rundt inde i mig og rundt om mig. Jeg tænkte på den hele tiden. Alt var vendt på hovedet. Havde jeg satset på det forkerte? Og ja, jeg var i nogle timer ude af stand til at få fat i, hvordan jeg kunne stoppe tvivlen.. LÆS ugens artikel her

Video 38

Du kan ikke undgå at tænke på den, når den bliver nævnt. Så bare lad den svæve forbi og forsvinde. Sådan kan du glemme den. Husk også lige at glemme de tanker, der punkterer dit overskud, som du tænker om og om igen. For din egen skyld 🙂 LÆS ugens artikel her

Video 39

Hvad er følelser for en størrelse? Må man tale om dem? Skal de tages alvorligt? Hvad betyder de – om noget? Den dialog har jeg haft med flere studerende. Og med mig selv. LÆS ugens artikel her

Video 34

JA, nu tænker du måske på de to svigefulde tunger? Men det er ikke dem, jeg mener. Jeg hentyder til din evne til at inddrage dine to måder at opleve verden på, når du taler til andre. Har du ikke helt styr på dem? Så lyt med her. LÆS ugens artikel her

Video 35

Arbejder du i en grå hule med sved og frustrationer, hvor åndedrættet har hastværk, og snubletråde af deadlines hænger i luften? Så fat mod, for der er stadig håb. Alt er der endnu … i nuet. Her er en øvelse til dig, der savner at være i det. LÆS ugens artikel her

Video 36

Er du blevet præsenteret for en opgave, som får alt dit overskud til at forsvinde som dug for solen? Så lyder det måske sært, at det er dig selv, der trækker dit overskud ud. Ikke opgaven. LÆS ugens artikel her

Video 31

Din underbevidsthed kan hente handlinger frem, der kan få dig til at miste balancen og ryge i det sort-hvide hav, uden du lægger mærke til det. Samtidig kan det opleves trygt og genkendeligt. Men er det det, du vil?. LÆS ugens artikel her

Video 32

Når du synes, du siger noget genialt – og andre slet ikke hører det. Det siger dem intet. Det er slet ikke brugbart. Så sammenligner jeg det med, at jeg sætter en kage på bordet. LÆS ugens artikel her

Video 33

Det handler om at se sit eget spejlbillede. Lytte til, hvad det er, du gerne vil. Lytter du til det, andre forventer af dig, giver det ikke tilfredsstillelse at opfylde forventningerne – ikke inde i dig. LÆS ugens artikel her

Video 24

Lyder det lidt for godt til at være sandt? Og sidder du nu med armene over kors og korser dig? Så skynd dig at se med her, hvor jeg fortæller, hvordan du rent faktisk kan påvirke ikke bare din egen dag, men også alle andres. LÆS ugens artikel her

Video 25

Når du gerne vil forhindre hæmmende tanker i at fælde dig, kan det gavne at finde roden. Du skal ikke starte en analyse. Det er nemlig ikke gavnligt. Men hvad kan du så gøre? LÆS ugens artikel her

Video 26

Har du lagt mærke til, at når du møder kunder, samarbejdspartnere & interessante mennesker, så begynder du at vurdere, hvor de passer ind i dit personlige puslespil? Pas på med det, for livet er IKKE et puslespil. LÆS ugens artikel her

Video 21

Har du prøvet at stå overfor andre, der pænt lytter til dine tanker, planer og ønsker, for derefter højlydt at erklære; “Det kan ikke lade sig gøre.”? Så er det væsentligt at huske dig selv på, hvem det er, der taler. LÆS ugens artikel her

Video 22

Når først du har installeret et indre alarmsystem, kan det være ufattelig svært at slukke det igen. Du kender det i forhold til beskeder på de sociale medier. Og hvad kan du så gøre? LÆS ugens artikel her

Video 23

Har andre har trådt dig over tæerne? Har de såret dig i en sådan grad, at du næsten ikke kan tilgive det? Så glem alt om at tilgive dem, for så er det er dit ego, du bør tilgive. LÆS ugens artikel her

Video 16

Nogle gange er folk sådan nogle idioter, der fortjener, at du giver dem en ordentlig opsang. Og du ved godt, at de bliver ramt. Det er ligesom meningen. Så de kan lære det………. Men hvad gør det ved dig? LÆS ugens artikel her

Video 17

Vi har alle sammen en indre stemme, som går og taler til os hver eneste dag. Mange refererer til den som den negative selvsnak. Måske er den det for dig, og du mærker tydeligt, hvordan den suger overskuddet ud af dig. Men du kan ret enkelt gøre den til din bedste ven. LÆS ugens artikel her

Video 19

Når livet har bundet knuder på min livstråd, kan jeg let blive vred og frustreret. De forbandede knuder ødelægger mine planer og burde ikke være her. Hvorfor går der altid noget galt? Det opleves dybt urimeligt …. indtil jeg pludselig kunne se, hvor gavnlige de der knuder var. LÆS ugens artikel her

Video 12

Læner du dig mod det, som kloge mennesker fortæller dig er det bedste og klogeste? Eller læner du dig mod det, som du kan mærke inde i dig? Her er, hvad min viden og mine erfaringer har vist mig. LÆS ugens artikel her

Video 13

Går du og er irriteret over alt det møg, der kommer ned i hovedet på dig alle vegne fra? Ting, der ikke vil lykkes. Fornemmelsen af at universet modarbejder dig. Og går du og leder efter et værktøj, der kan hjælpe dig? Så er mit postulat, at du ikke vil lykkes, for det er helt andre ting, der skal til. LÆS ugens artikel her

Video 15

Kan du godt være lidt misundelig på andres fantastiske meninger? Have lyst til at lægge dig i slipstrømmen af de dygtige, de kendte og dem, der bliver eksponeret alle vegne? Så skal du huske at være opmærksom på, om deres virkelighed passer til dig. LÆS ugens artikel her

Video 9

Har du en forventning om, at det er andre mennesker, der skal gøre dig lykkelig? Så kan jeg love dig, at du kun vil komme længere og længere væk fra lykken, samtidig med at længslen efter den vokser dag for dag. LÆS ugens artikel her

Video 10

Jeg sad søndag morgen og gloede olmt ned i tallerkenen med frisklavet brunch. Overfor stod min mands tallerken og ventede på ham. Jeg var rødglødende af raseri og overvejede for første gang i vores lange ægteskab at forlade stuen med min brunch, så jeg kunne undgå at være i rum med sådan en idiot. LÆS ugens artikel her

Video 11

Skynd dig at indtage positionen først. Så kan du punktere din modpart fuldstændig på den fede måde. Så selvom det lyder en anelse besværligt at skulle benytte dig af en kommunikativ strategi, kan det være yderst virkningsfyldt. LÆS ugens artikel her

Video 6

Hvorfor sidder der en mand, der kalder sig selv professionel, og råber højt mens han slår sin hånd gentagne gange ned i bordet? Og hvorfor reagerer han ikke, når andre kommenterer, at nu er det nok? LÆS ugens artikel her

Video 7

Din krop knokler hvert eneste sekund for at holde dig opdateret med hvor meget overskud, du har. Derfor sender den masser af fysiske signaler afsted til dig. Men kan du tyde din krops signalsprog? Eller kommer du til at blokere oversættelsen? LÆS ugens artikel her

Video 8

Kan du skabe plads til de ting, som du værdsætter? Er du god til at stå fast? Kan du stille dig op på dine egne værdier og blive stående? Jeg har været ret ussel til den slags lige indtil … LÆS ugens artikel her

Video 3

Det er gået op for mig, at min underbevidsthed elsker blanke flader af tid. Uanset hvad der sætter sig fast på mine dage, så er det bare grundlæggende irriterende, for nu er de ikke blanke længere. Hvad har jeg så lært af det? LÆS ugens artikel her

Video 4

Hvad hvis mine følelser er styrkemarkører, der fortæller mig, hvor meget overskud jeg har? Hvad hvis det er meningen, at jeg skal lære noget om mig selv via deres styrke? I stedet for at lade følelserne føre mig væk fra min indre ro. LÆS ugens artikel her

Video 5

Nej, du har ikke den forkerte holdning. Og ja, selvfølgelig passer du ind. Men de andre er ikke idioter. Alt skal ikke være perfekt, for at du kan have det godt. Du har bare glemt at pudse dit overskud. LÆS ugens artikel her