Persondata (GDPR)

funny woman with book can't understand her lessons. picture over dark background

Persondatapolitik

For at opfylde den nye persondataforordning (GDPR) som træder i kraft 25. maj 2018, kan du her læse, hvilke data vi indsamler om vores kunder, og hvordan vi behandler dem.

Under vores samarbejde indhenter, behandler og gemmer vi relevante persondata, som du udleverer til os. Dine data bliver indsamlet og gemt via en sikker forbindelse. De bliver kun håndteret af Konsulentfirmaet O Sense® og deles aldrig med eller sælges aldrig til tredje part. Al indsamling, behandling og sletning af dine persondata sker i forhold til loven.

Dataansvarlig

O Sense®
Tømmerupvej 28
4440 Mørkøv
info@osense.dk
60 52 08 53

Cvr. nr. 31 20 36 78

Tredjepartsprogrammer

Som tredjepartsprogrammer benytter vi Google Analytics og Facebook til at følge omfanget og gennemslagskraften på vores opslag og hjemmeside, Mailchimp til at håndtere udsendelse af vores nyhedsbrev og Surveymonkey til det spørgeskema, der indsamler din oplevelse af overskud. Disse tredjepartsprogrammer er alle omfattet af US-EU Privacy Schield.

Således indsamler vi dine persondata

O Sense® forløb eller en O Sense® session

Når du starter på et O Sense® forløb eller en O Sense® session, indtaster du dit navn, din e-mail adresse, dit arbejdssted og din oplevelse af dit overskud, og giver dit samtykke til, at Konsulentfirmaet O Sense® må behandle og gemme disse. Disse oplysninger betragtes som normale persondata. og de gemmes så længe, de er relevante.

Nyhedsbreve (Overskud per mail)

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indtaster du dit fornavn, dit efternavn og din e-mail adresse, samtidig med at du giver os samtykke til, at vi må gemme disse oplysninger for at kunne sende dig tekster, tips og videoer. Hvis du afmelder vores nyhedsbrev, bliver alle dine persondata slettet i vores database hos Mailchimp. Afmeldelse kan ske her på siden eller på alle nyhedsbrevene.

Dine rettigheder

I følge persondataforordningen af 25. maj 2018 har du ret til at se, redigere eller få slettet de persondata, som Konsulentfirmaet O Sense® har registreret om dig. Ønsker du dette, er du velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden.

Din klagemulighed

Udover muligheden for at kontakte Konsulentfirmaet O Sense®, kan du også  klage til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.