Ud af smertefængslet

Skærmbillede 2020-11-08 17.13.23

Slip fri af dit personlige smertefængsel

Jeg hedder Pernille Vedel Mortensen, og jeg blev fanget i et smertefængsel fra den ene dag til den anden uden at kunne se vejen ud af det. Der var intet lys for enden af tunnelen, der var ingen hjælp at finde nogen steder.

Jeg har en stor del af mit voksne liv arbejdet som pædagog med forskellige grupper af mennesker. Jeg har arbejdet indenfor specialområdet og normalområdet. I dag er jeg uddannet O Sense® konsulent og arbejder hos Borg Fysioterapi.

For knap 7 år siden fik jeg en skade i min ryg, der også havde indvirkning på mine indre organer. Den dag startede en lang rejse mod at blive rask igen, med alt hvad det indebærer. Jeg har danset med de forskellige instanser, samt måtte ty til de private behandlingsmuligheder, jeg kunne finde.  

Jeg har på min rejse samlet min værktøjskasse med de redskaber, jeg har behov for, blandt andet overskudsteorien O Sense®, der har været altafgørende for mig. 

Mit ønske er at hjælpe dig med at samle din værktøjskasse, og dermed give dig en mulighed for at starte en ny epoke på din rejse ud af smertefængslet. Her kan du blive klogere på, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Jeg tilbyder forskellige forløb, og derfor er det muligt at få en afklarende samtale om, hvad der passer bedst til dig.  

I den kommende tid vil der være 3 tirsdage, hvor det er muligt at deltage i et gratis webinar. Næste webinar er d. 1 dec. kl. 11.  

Klik for at tilmelde dig her  

Webinaret omhandler min rejse, og hvordan der er håb for at få det bedre – set fra min del af verden. Jeg er optaget af at formidle, at der er en vej ud af smertefængslet, og at der er lys for enden af tunnelen 

Jeg glæder mig til at se dig.

Gratis Webinar 1. dec. kl. 11.00

Klik her og tilmeld dig gratis webinar, hvor du kan høre mig fortælle om mit smertefængsel, samt hvordan jeg arbejdede mig ud derfra.

Behov for en snak

Skriv til os, hvis du gerne vil komtaktes af O Sense® konsulent Pernille Vedel Mortensen